Tijsjesdijk 45

te Rhoon

€ 262.500,-- Kosten Koper

Verkocht

* VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. *

Wat een plaatje! Dit charmante twee-onder-een-kap DIJKHUIS is modern en sfeervol tegelijk. De woning heeft een gezellige woonkamer met OPEN HAARD, uitgebouwde LEEFKEUKEN met openslaande deuren naar de tuin, grote badkamer en 3 volwaardige slaapkamers met dakkapel. OPBERGRUIMTE GENOEG: een royale aangebouwde berging van 12 m2 en een bergvliering zijn aanwezig. Het huis is zeer verzorgd afgewerkt en goed onderhouden met oog voor AUTHENTIEKE UITSTRALING. In de beschutte achtertuin op het NOORDWESTEN kunt u in alle rust genieten van de middag- en avondzon. De ligging vlakbij het centrum van het gezellige dorp Rhoon is ideaal voor boodschappen, scholen en het metrostation. Met de auto en metro bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam! Kom zelf kijken en wordt verliefd op dit fantastische huis!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, vernieuwde meterkast (7 groepen), volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Aan de voorkant van het huis met zicht op de dijk ligt de stijlvolle en ruime woonkamer. Een super gezellige plek om heerlijk bij de open haard te zitten. Het balkenplafond geeft een authentiek en sfeervol gevoel aan deze ruimte.

Een originele schuifdeur brengt u vanuit de hal in de aangebouwde leefkeuken. Een heerlijke ruimte grenzend aan de tuin om te genieten van een diner met gezelschap. De keuken is ingericht in hoekopstelling in landelijke sfeer met gebroken witte fronten en een composiet aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een inductiekookplaat met 3 pitten en flex-zone, afzuigkap, koelkast, vriezer en combi-oven. In de vaste kast in de keuken hangt de Vaillant CV-combiketel uit 2010. In de woonkeuken is ruimte voor een grote eettafel bij de openslaande deuren naar de tuin. Gezellig tafelen!

Vanuit de keuken bereikt u de badkamer en de aangebouwde stenen berging/bijkeuken. De ruime badkamer is volledig betegeld en beschikt over een hoekbad met douche en wastafel. Ook de badkamer heeft zicht op de tuin. In de berging is ruimte voor de wasopstelling en is een extra uitstortgootsteen aanwezig. Natuurlijk kunt u hier veel spullen opbergen en zou deze ruimte zelfs tot hobbykamer omgetoverd kunnen worden.

De gehele begane grond is voorzien van een lichtkleurige tegelvloer met vloerwarming.

1E VERDIEPING: Overloop met toegang tot de bergvliering en 3 slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning treft u de masterbedroom. Deze is ruim en licht door de dakkapel en beschikt over opbergruimte in vaste kasten. De 2e slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens een dakkapel en een verrassende (opberg)ruimte boven de aanbouw. Deze speel- of verstophoek is de droom van elk kind! De 3e slaapkamer aan de voorzijde is tevens voorzien van een dakkapel en opbergruimte in de vaste kast en achter knieschotten.

De gehele 1e verdieping is voorzien van houten vloerdelen en alle kamers zijn voorzien van inbouwspots.

BUITEN: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige dijk met uitzicht over groen. De dijk is tijdens de spitsuren afgesloten voor doorgaand autoverkeer. De achter- en voortuin zijn sfeervol aangelegd met bestrating en groen. Geheel in stijl van het huis! De achtertuin op het noordwesten biedt de gehele dag, maar met name ’s middags en ’s avonds heerlijk de zon. Hier geniet u in alle rust! De tuin is aangelegd met een vijver en beschikt over een achterom en deur naar de berging. Het achterste gedeelte van de tuin (27 m2) betreft huurgrond. De kosten hiervoor bedragen circa €75,36 per jaar.

KENMERKEN:

- Betaalbare woning vlakbij het dorpshart van Rhoon;

- Moderne woning in een authentiek jasje;

- Buitenkozijnen in 2019 geschilderd;

- Sfeervolle leefkeuken in de grote aanbouw;

- Aangebouwde stenen berging (circa 12 m2);

- Achterste gedeelte tuin is huurgrond (circa 27 m2 voor €75,36 p/j);

- Betonnen begane grondvloer met vloerverwarming;

- Vernieuwde houten verdiepingsvloer;

- Gevels aan de binnenzijde na-geïsoleerd;

- Houten kozijnen met vrijwel geheel dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel (2010);

- Perceel 140 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 97 m2;

- Inhoud circa 308 m3;

- Bouwjaar circa 1920.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy