Waddenring 91

te Barendrecht

€ 334.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit moderne 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT ligt op een fraaie locatie aan de rand van een van de fijne wooneilanden in Barendrecht met uitzicht over de parkachtige omgeving langs de ‘Gaatkensplas’. Comfortabel wonen met een ROYAAL BALKON (circa 17 m2) en EIGEN EXTRA BREDE PARKEERPLAATS in de ondergelegen garage. Het appartement heeft een woonkamer met schuifpui naar het terras, open keuken met luxe apparatuur, 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Zowel in het appartement als in de ondergelegen garage is een eigen berging aanwezig. Het prominente complex ‘De Brug’ is zeer kwalitatief gebouwd en voorzien van een liftinstallatie en video-intercom. Direct om de hoek kunt u naar hartenlust winkelen in winkelcentrum ‘Carnisse Veste’. Hier zijn tevens medische voorzieningen, een tramhalte en horecagelegenheden te vinden. Landelijk en centraal tegelijk!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis met toegang tot de ondergelegen parkeergarage. Deze woning heeft beschikking over de grootste parkeerplaats van het complex met direct daarnaast de eigen berging.

Aan het einde van de galerij betreedt u het appartement. De lange hal bij binnenkomst geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. In de hal vindt u o.a. de meterkast (9 groepen).

De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement met een schuifpui naar het royale balkon op het zuidoosten. Een fijn inpandig gelegen balkon met zicht over de parkachtige omgeving van de Gaatkensplas.

De open keuken is voorzien van een moderne opstelling v.v. diverse luxe apparatuur. De opstelling is ingedeeld in U-vorm met kook-schiereiland. Er is een 4-pits inductiekookplaat, extra brede afzuigkap, Quooker kokend waterkraan, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie aanwezig. Koken met uitzicht over uw eigen woonkamer en grote balkon!

De hoofdslaapkamer vindt u aan de galerijzijde met extra zijramen en inbouwkast met schuifdeuren. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement met eveneens een deur naar het balkon.

In het midden van de woning is de ruime badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel aanwezig. Er is een separaat toilet met fontein aanwezig. Daarnaast heeft u beschikking over een inpandige berging met wasaansluitingen.

De gehele woning is voorzien van een Merbau houten vloer.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Fraaie ligging aan de parkachtige omgeving langs de ‘Gaatkensplas’;

- Op loopafstand van winkels, medische voorzieningen en tramlijn;

- Royaal inpandig balkon met zicht over water en groen;

- Eigen extra brede parkeerplaats in de ondergelegen garage;

- Eigen berging in de ondergelegen garage;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Verwarming en warm water via stadsverwarming;

- Vve bijdrage actief: bijdrage circa €161,- p/m;

- Woonoppervlak circa 83 m2;

- Inhoud circa 250 m3;

- Bouwjaar circa 2002.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy