Isaac Israelslaan 15

te Rhoon

€ 347.500,-- Kosten Koper

Verkocht

SPLINTERNIEUW! Dit kan wel eens jouw nieuwe droomhuis zijn. Een jonge tussenwoning uit 2016 met LUXE AFWERKING en diepe achtertuin in de geliefde woonwijk ‘Essendael’. Hier woon je met alles erop en eraan: een uitbouw beneden én boven, vloerverwarming, een schuifpui en nog veel meer. Een heerlijk gezinshuis met RUIME WOONKAMER, luxe open keuken, 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer, wasruimte en VRIJ IN TE DELEN ZOLDER. Hier maak je gemakkelijk een 4e slaapkamer. Door de goede isolatie van dit huis heb je extra lage stookkosten. In de DIEPE ACHTERTUIN op het oosten geniet je in de zomer de gehele dag van de zon. De kleurrijke woonwijk biedt een fantastische woonomgeving met VEEL PARKEERPLAATSEN voor de deur en diverse speelparkjes voor de kinderen. Het gezellige dorpshart van Rhoon met winkels en basisscholen ligt op loop- en fietsafstand. Met kinderen kunt u in het ‘Jan Cornelis Park’ de herten en het zwembadje bezoeken. Het centrum van Rotterdam bereikt u via het METROSTATION of met de auto binnen slechts 20 minuten. Hier wil je wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (8 groepen), garderobe nis, trapopgang met PVC afwerking en modern volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Grenzend aan de tuin ligt de riante woonkamer met grote uitbouw en schuifpui naar buiten. Hier is meer dan genoeg ruimte voor een royale zit- en eethoek. Verder is er een handige trapkast met stoere schuifdeur aanwezig voor extra opbergruimte.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de luxe open keuken. De huidige eigenaar heeft de keuken super slim en creatief ingericht! Er is een moderne opstelling geplaatst in diverse hoogten met mat-grijze kasten en lichtgrijs werkblad. In de halfhoge kastenwand zijn de hoge koelkast, hoge vriezer en combi-oven geplaatst. Aan de andere zijde treft u de wandopstelling v.v. de 5-pits gas-op-glas-kookplaat, brede afzuigkap, gootsteen met 3-in-1 heet waterkraan en vaatwasser. Onder het raam zijn lage kasten geplaatst waardoor u zowel een gezellig zitje of decoratief plateau heeft alsmede praktische extra opbergruimte in de lades. Hoe handig is dat?!

De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming en glad gestuukte wanden. De voordeur is v.v. melkglas, handig tegen inkijk vanaf buiten.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom aan de achterzijde van de woning heeft een inbouw schuifkastenwand. Verder biedt de woning een 2e slaapkamer aan de achterzijde en 3e slaapkamer aan de voorzijde. De slaapkamers aan de achterzijde hebben elektrische zonnescreens. Alle slaapkamers zijn ruim, mede doordat er op deze verdieping aan de achterzijde ook een uitbouw is geplaatst!

De moderne badkamer is luxe uitgevoerd met grijs en witte tegels tot aan het plafond. Er is een zeer riante inloopdouche met dubbele regendouchekop, handdouche, zitje en handige shampoo nis. Dat wordt heerlijk uitgebreid douchen! Verder is in de badkamer een meubel met wastafel en een 2e toilet (hangcloset) aanwezig. Het badkamerraam is voorzien van melkglas, handig tegen inkijk vanaf buiten.

De gehele 1e verdieping voorzien van een doorlopende laminaat vloer.

2E VERDIEPING: Open zolderruimte en afgesloten wasruimte. De geheel vrij in te delen zolder is heel gemakkelijk tot 4e slaapkamer om te toveren! Er is een kunststof dakraam aan de achterzijde en veel opbergruimte achter de knieschotten. Natuurlijk is het plaatsen van 1 of 2 dakkapellen ook mogelijk (achterzijde vergunningsvrij). Op deze verdieping is verder een afgesloten wasruimte met Intergas CV-combiketel (2016) en was-/droogaansluitingen. Ideaal om uw was netjes op te bergen zonder dat dit in het zicht is!

De woning heeft aan de voorzijde een fijne ligging in een kindvriendelijke straat met veel parkeerplaatsen. De voortuin is extra groot, waardoor dit een ideaal plekje is om in het voor- en najaar of later op de dag nog even in het zonnetje te genieten. In deze vriendelijke straat waar de buren gemoedelijk met elkaar omgaan is dat zeker gezellig!

BUITEN: Aan de achterzijde van de woning ligt de diepe tuin op het oosten. Door de lengte van de achtertuin geniet u (met name) ‘s zomers de gehele dag van de zon. In de loop van de dag kunt u aan de kant van de woning ook lekker de schaduw opzoeken. De tuin is onderhoudsarm aangelegd met moderne bestrating, houten vlonder en hout-beton schuttingen. Er is verder een groenvak en elektrisch zonnescherm aanwezig. Achterin de tuin staat de houten berging en de achterpoort.

KENMERKEN:

- Moderne tussenwoning in geliefde wijk ‘Essendael’;

- Instapklaar met luxe keuken en badkamer;

- Diepe zonnige achtertuin op het oosten;

- Vrij in te delen zolderruimte (4e slaapkamer mogelijk);

- Houten berging in de achtertuin (circa 5 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Lage stookkosten door goede isolatie (energielabel A);

- Daalderop CV-combiketel uit 2016;

- Perceel 132 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 112 m2;

- Inhoud circa 396 m3;

- Bouwjaar 2016.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy