Regenboog 30

te Rhoon

€ 389.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Al een tijdje op zoek naar een huis in de geliefde wijk Portlandsehoek? Dit is je kans! In dit tot in de puntjes onderhouden en LUXE AFGEWERKTE RIJTJESHUIS uit 2009. De woning biedt een UITGEBOUWDE WOONKAMER, een open DESIGN KEUKEN, maar liefst 5 slaapkamers, een ruime badkamer en een wasruimte. Ideaal voor een (groot) gezin! De achtertuin op het noordwesten is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Geniet hier ’s zomers en vooral aan het einde van de dag heerlijk van de zon. Hier woon je op een PERFECTE GEZINSLOCATIE met de winkels om de hoek, scholen en kinderopvang aan de overkant, parken en natuur op loopafstand en wereldstad Rotterdam binnen een straal van 20 minuten. De wijk is KINDVRIENDELIJK vormgegeven met diverse groenstroken en speelvoorzieningen.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast, trapopgang en modern toilet met hangcloset en fonteintje.

Wat een ruimte komt u tegemoet als u de woonkamer binnen stapt! De uitbouw met schuifpui heeft een mooi effect op het formaat en de lichtinval. Zo is er ruimte voor een riante zithoek en een grote eettafel. Op een accentmuur in de woonkamer zijn stijlvolle natuurstenen tegels aangebracht. In de handige trapkast heeft u extra opbergruimte.

In de open keuken aan de voorzijde is een luxe designkeuken van Next geplaatst. Er is gekozen voor een stijlvolle bordeauxrode kleur met donker granieten werkblad. De keuken is van royaal formaat met veel kastruimte en hoogwaardige inbouwapparatuur van Miele en Siemens. Werkelijk alles waaraan u kunt denken in een keuken is aanwezig: een 5-pits gas-op-glas-kookplaat, grilplaat, extra brede afzuigkap, stoomoven, oven, koffiemachine en koel-/vriescombinatie. Hier is koken een feestje!

De gehele begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De grote masterbedroom ligt aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning. Aan de voorkant vindt u de 2e en 3e slaapkamer. De ruime badkamer in het midden van de woning is geheel betegeld in moderne kleuren. Er is een douchecabine, 2 wastafels, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een grijskleurige tegelvloer met bijpassende plint.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, wasruimte. Vanaf de overloop is via een vlizotrap de vliering met dakraampje aanwezig. De 4e en 5e slaapkamer hebben beide 2 grote Velux kunststof dakramen met blinderende rolgordijnen en knieschotten voor extra opbergruimte. Vanuit de 5e slaapkamer is via een schuifdeur de wasruimte te bereiken. Hier hangt de Intergas CV-combiketel (2008) en zijn de wasaansluitingen.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een grijskleurige tegelvloer met bijpassende plint.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een mooie ligging met ruim zicht. Er is in de straat voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Om de hoek en aan de overkant zijn winkels en scholen te vinden. De achtertuin op het noordwesten is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en houten schuttingen. In de tuin is ’s zomers de gehele dag zon. Aan het einde van de dag komt de zon heerlijk vanaf de zijkant de tuin in. Er is een stenen berging en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Royale rijwoning met 5 slaapkamers;

- Goed onderhouden en luxe afgewerkt;

- Ideale ligging vlakbij winkels en scholen;

- Voldoende parkeergelegenheid in de straat;

- Onderhoudsvriendelijke achtertuin op het noordwesten;

- Met ’s zomers en aan het einde van de dag veel zon;

- Achterom en stenen berging aanwezig (circa 7 m2);

- Geheel v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Intergas CV-combiketel uit 2008;

- Perceel 127 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 128 m2;

- Inhoud circa 446 m3;

- Bouwjaar circa 2008.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy