Olijfhout 12

te Barendrecht

€ 395.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een tof huis! Deze LUXE AFGEWERKTE tussenwoning met speelse indeling ligt in de jonge en gewilde woonwijk ‘Vrijenburg’ in Barendrecht. Een unieke woning die geschikt is om beneden te werken of te slapen. Comfortabel woon je hier zeker: er zijn direct voor de deur 2 PRIVE PARKEERPLAATSEN en op het GROTE DAKTERRAS geniet je hele dag van de zon. Het woonhuis heeft een lichte woonkamer, een LUXE KEUKEN, 3 slaapkamers (waarvan 1 als praktijkruimte), een ROYALE BADKAMER en een inpandige berging. De MULTIFUNCTIONELE RUIMTE beneden is geschikt als praktijk aan huis, maar ook als slaapkamer voor een ouder kind of inwonende ouders! Het kindvriendelijke hofje met in het midden gezellig groen woont heerlijk rustig. Binnen een paar minuten ben je lopend of op de fiets bij o.a. het tramstation, winkelcentrum ‘Carnisse Veste’ en diverse basis- en middelbare scholen. Met de auto ligt hartje Rotterdam op slechts 20 minuten rijden!

?

INDELING:

Overdekte entree met video-deurbel, hal met meterkast

(6 groepen), modern toilet met hangcloset en fonteintje. Via de hal heeft u toegang tot de ruime inpandige berging aan de voorzijde en de grote multifunctionele kamer aan de achterzijde grenzend aan het achtertuintje. Deze lichte kamer is geschikt als kantoor/praktijk of als gelijkvloerse slaapkamer. Ideaal voor een ouder kind of voor inwonende ouders. Een badkamer kan hier ook zeker gemaakt worden!

De begane grond is voorzien van een stoere antraciet marmeren vloer.

Je stapt binnen in de ruim opgezette living met open keuken. De luxe keuken aan de achterzijde van het huis is ingedeeld met twee wandopstellingen en een vaste eettafel. De ene zijde heeft een grote koel-/vriescombinatie van Boretti en heteluchtoven. Aan de andere kant bevinden zich de Boretti 5–pits gaskookplaat met grilplaat, Boretti brede afzuigkap, gootsteen met waterzuivering en de vaatwasser. De luxe afwerking van de keuken heeft houten kasten en een schitterend extra hoog natuurstenen aanrechtblad. In de keuken bevindt zich ook de bediening van de video-intercom voor de voordeur beneden.

De fijne woonkamer ligt aan de voorkant van het huis en heeft voldoende ruimte voor een riante zithoek. Door de grote ramen en de openslaande deuren is er in de zitkamer veel lichtinval. Via de woonkamer is via de dubbele deuren toegang tot het ruime buitenterras gelegen op het zonnige zuiden.

De 1e verdieping is voorzien van een stoere antraciet marmeren vloer.

Overloop, 2 slaapkamers en royale badkamer. Beide slaapkamers bevinden zich aan de koele achterzijde van het huis. In de hoofdslaapkamer is zelfs airconditioning aanwezig. De badkamer is extra groot opgezet en van alle luxe gemakken voorzien. Volledig betegeld met metallic look bruine tegels. Hier vind je een vrijstaand design-ligbad onder het dakraam, ruime inloopdouche met regendouchekop, houten meubel met twee design waskommen, handdoekradiator en een 2e toilet (hangcloset). Op de lichte overloop met dakraam treft u de wasaansluitingen, kast met Intergas CV-combiketel (2008) en opbergruimte achter knieschotten.

De 2e verdieping is voorzien van een volledig doorgelegde houten vloer.

Aan de voorzijde is de woning kindvriendelijk gelegen aan een rustig hofje met een gezellige groenvoorziening. Er zijn voor de woning twee overdekte privé parkeerplaatsen. Op de 1e verdieping is aan de woonkamer een ruim zonnig terras op het zuiden. Het terras biedt meer dan voldoende ruimte voor een heerlijke lounge set en riante eettafel. Hier kun je fantastisch barbecueën met vrienden of familie! Op de begane grond heeft de woning ook nog een kleine achtertuin voorzien van grind en groen. Dit is een fijn schaduwplekje op hete zomerdagen!

KENMERKEN:

- Fijn huis voor stellen of (jonge) gezinnen;

- Zeer geschikt voor een praktijk-aan-huis;

- Gelijkvloers slapen mogelijk (o.a. voor inwonende ouders);

- Ruim dakterras gelegen op het zonnige zuiden;

- Twee overdekte privé parkeerplaatsen;

- Luxe royale badkamer met o.a. design ligbad;

- Kindvriendelijke ligging in de wijk ‘Vrijenburg’;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Intergas CV-combiketel uit 2008;

- Actieve VvE voor binnenterrein;

- Bijdrage circa €29,- per maand;

- Perceel: circa 96m2 eigen grond;

- Woonopperlvak: circa 118m2;

- Inhoud: circa 444m3;

- Bouwjaar: circa 2008.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy