Bakkerspark 16

te Rhoon

€ 689.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze vrijstaande SFEERVOLLE VILLA gebouwd in “Oud-Hollandse stijl”, is gelegen in een rustige VILLAWIJK in Rhoon met veel groen en privacy maar heeft ook alle DAGELIJKSE voorzieningen binnen handbereik. De woning beschikt over een ruime woonkamer, MODERNE OPEN KEUKEN, INPANDIGE GARAGE welke eenvoudig is te betrekken als 4e (slaap)kamer, 3 slaapkamers, MODERNE GROTE BADKAMER en prachtige tuin met diverse TERRASSEN EN GROENBORDERS. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een stuk EIGEN GROND van 100m2 waardoor u de tuin kunt verlengen tot AAN HET WATER. De tuin is gelegen op het ZUIDWESTEN dus deze geeft u de gehele dag keuze uit zon of schaduw. Aan de overkant van de wijk bevindt zich een heerlijk park met diverse speelgelegenheden voor kinderen. Uw boodschappen doet u om de hoek in het winkelcentrum “Hof van Portland” of “Carnisse Veste”. Verder heeft de woning een goede verbinding met het openbaar vervoer (tram en bus) en bereikt u met de auto binnen 20 minuten het centrum van Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, meterkast ( 10 groepen), volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje, handige trapkast en toegang tot de garage. De hal is voorzien van een grijskleurige tegel.

De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en biedt voldoende ruimte voor een riante zithoek en eettafel aan de achterzijde van de woning. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin.

De voorzijde van de woning is ingericht als keuken. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met witkleurige kasten en een zwart composieten aanrechtblad. De keuken is van alle gemakken voorzien met diverse inbouwapparatuur o.a.: een koelkast, combioven, 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Aan het kookgedeelte is een gezellig barretje gecreëerd waar u heerlijk kunt ontbijten of kunt borrelen tijdens het koken.

Gezien het ruime perceel is het mogelijk om de woning aan de achterzijde (vergunningsvrij) uit te bouwen en er kan eenvoudig een slaapkamer gecreëerd worden op de begane grond in de inpandige garage.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en wasruimte met cv-ketelopstelling ( Intergas 2013 ) en WTW-systeem. Via de overloop heeft u door middel van een vlizotrap toegang tot de bergvliering over de gehele grootte van de woning.

De masterbedroom bevindt zich aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning en is voorzien van een dakkapel. De 2e en 3e slaapkamers zijn beide ruim en tevens voorzien van een dakkapel. De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd in grijze en wit kleurige tegels. De badkamer is voorzien van een doucheruimte met glazendeur, wastafelmeubel met dubbele kranen, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator. De zeer ruime badkamer heeft indien gewenst voldoende ruimte voor een ligbad.

BUITEN: De woning is gelegen in een doodlopend villawijkje “Bakkerspark” waardoor er veel rust en privacy is in de wijk. Aan de voorzijde beschikt de woning over een eigen oprit met parkeermogelijkheid en toegang tot de garage. De netjes onderhouden tuin is voorzien van diverse terrassen, groenborders en gras. De tuin is gelegen op het zuidwesten waardoor u de gehele dag kunt kiezen tussen zon en schaduw. De tuin loopt door tot aan het water dus geeft volledige privacy aan de achterzijde. Dit stuk grond is nog niet aangelegd maar wel in eigendom van de woning. U kunt de tuin dus nog 100 m2 vergroten.

KENMERKEN:

- Sfeervolle vrijstaande villa;

- Gelegen in villawijk “Bakkerspark”;

- Diverse uitbouwmogelijkheden;

- Ruime fraai aangelegde tuin;

- 100 m2 eigen grond extra aan de achterzijde;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Eigen oprit met toegang tot de garage;

- Perceel circa 559 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 155 m2;

- Inhoud circa 658 m3;

- Bouwjaar circa 2013.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy