Nieuweweg 3b

te Rhoon

€ 560.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een droomplekje! VRIJ WONEN met uitzicht over de polders van Rhoon en het dorpshart om de hoek. Dit charmante VRIJSTAANDE WOONHUIS geeft het ultieme landelijke gevoel. Een huis met veel potentie: GELIJKVLOERSE BEWONING is mogelijk, maar ook voor een gezin een heerlijk thuis! De woning heeft op de begane grond een gezellige woonkamer, separate keuken, handige bijkeuken, kantoortje, slaapkamer en badkamer. Boven zijn nog eens 2 slaapkamers en een moderne 2e badkamer. De gehele bovenverdieping is in 2016 gerealiseerd. Ook buiten kunt u uw hart ophalen: er is een EIGEN OPRIT voor meerdere auto’s, een GLOEDNIEUWE ROYALE GARAGE en een ruime fraai aangelegde voor- en achtertuin. Hier geniet u echt in alle rust van de zon en het groen om u heen. Rhoon heeft een gezellig dorpscentrum met diverse winkels, basisscholen en horeca. Het dorp ligt heel centraal: via het METROSTATION of met de auto bent u binnen 20 minuten in wereldstad Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (12 groepen) en half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer met badkamer, kantoorruimte, keuken en woonkamer.

De keuken ligt aan uw rechterhand aan de zijkant van het huis. Deze is ingericht met een hoekopstelling v.v. witte kasten en een grijs composiet aanrechtblad. De keuken beschikt over een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven en vaatwasser. Daarnaast is in de keuken een vaste kast met koel-vriescombinatie en extra opbergruimte aanwezig. Achter de keuken vindt u de handige bijkeuken met wasmachineopstelling, trapopgang en deur naar de tuin.

De gezellige woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Wat een heerlijke ruimte met de hoge nok met de balken in het zicht en de uitkijk op de polder. In de woonkamer kunt u een gezellige zithoek inrichten bij de knusse openhaard.

Aan de andere kant van de woning bereikt u het kantoortje, de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer ligt aan de tuinzijde en heeft veel lichtinval door de ramen aan 2 zijden. Aansluitend stapt u binnen in de 1e badkamer met bad-/douchecombinatie en wastafelmeubel. De kantoorruimte heeft uitzicht over de voortuin.

De begane grond is voorzien van diverse laminaatvloeren.

1E VERDIEPING: De bovenverdieping is in 2016 gerealiseerd. Deze bestaat uit een grote overloop, 2 slaapkamers, 2e badkamer en berging. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote dakkapel en ingebouwde kast met schuifdeuren. De slaapkamer aan de voorzijde heeft 2 sfeervolle kleinere dakkapellen. De moderne 2e badkamer is afgewerkt in grijstinten en heeft een royale inloopdouche, breed wastafelmeubel, 2e toilet, handdoekradiator en vloerverwarming. Op de overloop is door de grote dakkapel veel lichtinval en ruimte voor een werkplek of speelhoek voor de kinderen. Vanaf de hal heeft u toegang tot de ruime berging met Nefit CV-combiketel uit 2001. Daarnaast is in de hal nog een grote vast kast aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

BUITEN: De woning is gelegen aan een rustige landelijke weg in een schitterende natuurlijke omgeving. Met aan de voorzijde vrij uitzicht over de polder en aan de achterzijde de grazende schapen van de boerderij. Aan de voorkant heeft u een eigen oprit voor meerdere auto’s en parkeerplaatsen voor de deur. De tuin rondom de woning is fraai aangelegd met veel groen en gras. Door de heerlijk rustige ligging heeft u zowel in de voor- als achtertuin een fijn zitje met altijd zon of schaduw. Een extra pluspunt bij dit fijne huis is de gloednieuwe royale garage met overheaddeur en opbergvliering.

KENMERKEN:

- Charmante vrijstaande woning;

- Idyllische locatie in landelijke omgeving;

- Vrij uitzicht over de polder en schapenwei;

- Bovenverdieping in 2016 gerealiseerd;

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- In totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers;

- Royale voor- én achtertuin met zon en schaduw;

- Gloednieuwe royale garage in de achtertuin (circa 24 m2);

- Eigen oprit voor meerdere auto’s;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2001;

- Perceel 391 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 132 m2;

- Inhoud circa 448 m3;

- Bouwjaar circa 1978.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy