Ghijseland 201

te Rhoon

€ 409.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen op een heerlijke plek in de kindvriendelijke woonwijk ‘Ghijseland’? Deze royale 2-ONDER-1-KAPWONING ligt op ÉÉN VAN DE GROOTSTE PERCELEN van de wijk met maar liefst 375 m2 eigen grond. De woning heeft modernisering nodig, maar zo kunt u precies uitkiezen wat u zelf mooi vindt! Het huis beschikt over een SFEERVOLLE WOONKAMER met open haard, open keuken aan de tuinzijde, 5 slaapkamers, een ruime badkamer en een VRIJSTAANDE GARAGE. Door de ruimte is de woning perfect voor een groot of samengesteld gezin. Gelegen op de IDEALE LOCATIE: rondom aan voetpaden met een ZONNIGE TUIN op het westen en op fietsafstand van het dorpshart. Op de fiets nog even een boodschap oppikken of de kinderen zelf naar school laten wandelen? Dat is hier geen enkel probleem. Bovendien: met de auto of de METRO bent u binnen 20 minuten in wereldstad Rotterdam! Kan dit uw droomhuis worden? Plan snel een afspraak in om te komen kijken!

INDELING:

BEGANE GROND: Zij-entree, hal met vernieuwde meterkast (4 groepen) en wenteltrap, toiletruimte met fonteintje.

De woning heeft een zij-entree, waardoor de woonruimte is verdeeld over de voor- en achterzijde. Voorin het huis vindt u de royale woonkamer met ramen rondom en een open haard. De zithoek heeft hierdoor een hele fijne sfeer! In het midden van de woning is bij de deur naar de tuin ruimte voor een eettafel. Aan de achterkant bevindt zich de open keuken. Deze is voorzien van een eenvoudige doch verzorgde opstelling met barretje en diverse apparatuur.

De woonkamer is voorzien van tapijt, de hal en keuken van een tegelvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 grote slaapkamers, ruime badkamer. Vanaf de overloop is toegang tot het balkon en er is een handige trapkast aanwezig. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kast en wastafel. Aan de voorkant van het huis zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met vaste kast en 1 met extra lichtinval door de hoekramen. De ruime badkamer is uitgevoerd met een ligbad/douche, wastafel en toilet. Hier zijn ook de wasaansluitingen aanwezig.

De 1e verdieping is voorzien van diverse tapijtvloeren.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, berging. De overloop heeft een vide met een leuke doorkijk naar beneden. Aan beide zijden is een ruime slaapkamer aanwezig. Een van de slaapkamers biedt toegang tot een berging met Remeha CV-combiketel uit 2019. Een handige plek om ook wasaansluitingen te maken.

De 2e verdieping is voorzien van tapijttegels.

BUITEN: De woning is rondom aan voetpaden gelegen. Zo heeft u vanuit de woning uitzicht op groen en dit is veilig voor kinderen. Heerlijk rustig dus! Het huis heeft een heerlijke tuin aan de voor-, zij- en achterkant. Het grootste gedeelte aan de achterzijde ligt op het zonnige westen. Hier zijn meerdere terrassen om heerlijk van de zon te kunnen genieten. De tuin is aangelegd met sierbestrating en veel gevarieerd groen. Op de achtergevel is een elektrisch zonnescherm aanwezig. Vanuit de tuin is de vrijstaande stenen garage bereikbaar met elektrische garagedeur. De garage komt aan de achterkant uit op het parkeerpleintje.

KENMERKEN:

- Royale 2-1 kapwoning met 5 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging aan voetpaden;

- Rondom uitzicht op groenstroken;

- Zeer groot perceel met voor- zij- en achtertuin;

- Achtertuin gelegen op het zonnige westen;

- Vrijstaande stenen garage (circa 18 m2);

- Gehele woning v.v. houten kozijnen;

- Begane grond v.v. dubbele beglazing;

- Nieuwe Remeha CV-combiketel uit 2019;

- Aanvullende clausules van toepassing;

- Een aantal foto's betreffen impressie van de mogelijkheden;

- Perceel 375 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 152 m2;

- Inhoud circa 625 m3;

- Bouwjaar circa 1972.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy