Karel Appellaan 3

te Rhoon

€ 625.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een geweldig huis! Wonen met elke dag een WAUW gevoel! Dit royale HOEK-HERENHUIS in de geliefde nieuwbouwwijk ‘Essendael’ is van top tot teen luxe afgewerkt. De woning biedt alle comfort die u zich kunt wensen: een ZONNIGE ACHTERTUIN, maar liefst 2 BADKAMERS, gloednieuwe ZONNEPANELEN en een EIGEN OPRIT. De afwerking is hoogwaardig: wanden en plafonds zijn glad gestuukt, op alle verdiepingen eikenhouten vloeren en in alle slaapkamers op maat gemaakte kasten. Het heerlijke huis heeft een STIJLVOLLE LIVING, een EXCLUSIEVE OPEN KEUKEN, 4 ruime slaapkamers, een kantoortje en 2 badkamers. De jonge woonwijk biedt een PRETTIGE WOONOMGEVING met diverse speelparkjes voor kinderen en voldoende parkeergelegenheid. Het gezellige dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels en basisscholen ligt op loop- en fietstafstand van het huis. Het centrum van Rotterdam bereikt u binnen slechts 20 minuten via het METROSTATION of met de auto. Er rest u nog één ding om te doen: uw koffers inpakken!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime en lichte hal met trapopgang, handige trap-/garderobekast, meterkast (12 groepen), ruim half betegeld toilet met hangcloset, fonteintje en zijraampje. In de hal valt direct de luxe afwerking van de woning met op door o.a. de op maat gemaakte houten planken met inbouwspots en de exclusieve met buffelleer bekleedde trapopgang.

Via de stoere stalen deur stapt u binnen in de woonkamer en open keuken. Aan de voorzijde van de woning ligt de sfeervolle keuken. De keuken is ingericht in drie delen: een spoeleiland met barretje, wandopstelling met gasfornuis en een luxe kastenwand met inbouw- en vakkenkasten. Vanuit de keuken kijkt u uit op het parkje!

De keuken heeft een unieke afwerking met een combinatie van strakke taupe-grijze en stoere zwarte kastfronten en een exclusief aanrechtblad bekleed met buffelleer. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien. De kastenwand is ingedeeld met een grote koelkast, een grote vriezer en een vakkenkast met ruimte voor een koffiecorner. Op het spoeleiland vindt u de gootsteen met Quooker, de vaatwasser en een barretje in de erker. Een heerlijk plekje voor een kop koffie of een wijntje! De wandopstelling biedt ruimte aan het 6-pits gasfornuis met dubbele oven en de schouw met afzuigkap. Er is veel opbergruimte in o.a. grote lades en inbouwkasten in de erker.

De stijlvolle living aan de achterzijde strekt zich over de gehele breedte van de woning. Er is veel lichtinval door de achterpui met veel ramen en openslaande deuren naar de tuin. In de zithoek is een schitterende inbouwkast gerealiseerd met sfeervolle gashaard, op maat gemaakte houten wandplanken en een plekje voor de televisie. Tussen de keuken en woonkamer is ruimte voor een grote eettafel om heerlijk met een gezelschap te dineren.

De gehele begane grond is voorzien van een eikenhouten vloer met vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn glad gestuukt.

1E VERDIEPING: Ruime overloop, 2 slaapkamers, kantoor, badkamer en separaat toilet. Beide slaapkamers zijn zeer ruim en voorzien van op maat gemaakte garderobekasten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft dubbele deuren met toegang tot het sfeervolle Franse balkon. Aan de voorzijde treft u tevens de 3e kamer die zeer geschikt is als kantoor aan huis. De moderne badkamer aan de achterzijde van de woning tot het plafond betegeld met een combinatie van witte en grijze tegels. Er is een ligbad, inloopdouche met regendouchekop, wastafelmeubel met dubbele kranen, verwarmde spiegel en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer. De wanden en plafonds zijn glad gestuukt.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, 2e badkamer. Deze verdieping is volledig afgewerkt in lijn met de rest van de woning. De overloop heeft via een vlizotrap toegang tot de grote opbergvliering. De 3e slaapkamer aan de achterzijde heeft extra ruimte door de tuitgevel en een groot dakraam. Ook hier is een op maat gemaakte kastenwand aanwezig. De 4e slaapkamer aan de voorzijde heeft eveneens een op maat gemaakte kastenwand en een groot dakraam. Hoe fijn is de 2e badkamer op zolder?! Deze badkamer is modern afgewerkt en voorzien van een douchecabine en wastafelmeubel. Ook zijn hier de wasmachineaansluitingen en de Intergas cv-combiketel uit 2013 aanwezig.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer. De wanden en plafonds zijn glad gestuukt.

BUITEN: In de voortuin heeft u parkeerruimte op eigen oprit. Aan de zijkant van de woning is een poort die toegang geeft tot de fietsenberging en de achtertuin. Achterin de tuin is ook nog een houten berging aanwezig.

De achtertuin op het zonnige zuiden is onder architectuur ontworpen en zorgvuldig aangelegd met gebruik van groen, water en steen. Door de indeling zijn op meerdere plaatsen terrassen met veel zon, maar ook schaduw. Er is een moderne waterpartij in de vorm van een spiegelvijver met fonteinen door de tuin aangebracht voor een speels effect. De tuin is verder voorzien van tuinverlichting (op afstandsbediening), drainage, een waterput en een druppelsysteem (voor en achter). De bestrating is deels gelegd met Schellevis tegels, de schuttingen en de afwerking van de spiegelvijver zijn uitgevoerd in onderhoudsvrij Platoflex. Een schitterende tuin om te genieten van het buitenleven!

KENMERKEN:

- Royaal hoek-herenhuis met 4 slaapkamers;

- Comfortabel wonen met 2 badkamers;

- Instapklaar: tot in de puntjes afgewerkt;

- Warme sfeer door materiaalgebruik en lichtinval;

- Volledig voorzien van glad gestuukte wanden en plafonds;

- Gehele woning voorzien van een eikenhouten vloeren;

- Voortuin met parkeerplaats op eigen oprit;

- Stijlvol aangelegde achtertuin op het zonnige zuiden;

- Twee bergingen in zij- en achtertuin (circa 14 m2);

- Gloednieuwe zonnepanelen uit 2019 (14 stuks);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Buitenkant volledig geschilderd in augustus 2019;

- Intergas CV-combiketel uit 2013;

- Perceel 281 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 173 m2;

- Inhoud circa 562 m3;

- Bouwjaar circa 2013.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy