Platehaven 27

te Barendrecht

€ 309.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit MODERNE 3-KAMER APPARTEMENT heeft SCHITTEREND UITZICHT over het Havenhoofd en het water! Een SUPER LEUK PLEKJE midden in het bruisende hart van Carnisselande in Barendrecht. Zo kunt u beneden uw boodschappen doen, een hapje eten of u stapt op de tram richting Rotterdam. Het appartement heeft een ruime woonkamer met mooie open keuken, 2 slaapkamers, een moderne badkamer en een inpandige berging. Het RUIME BALKON OP HET ZONNIGE ZUIDEN grenst aan de woonkamer. Beneden is een eigen berging in de onderbouw aanwezig. Het appartementencomplex is zeer verzorgd met o.a. een LIFT en video-intercom. In uw vrije tijd kunt u vlakbij heerlijk genieten van een wandeling of fietstocht door de mooie natuur. Met de auto rijdt u binnen slechts een paar minuten op de snelweg. Hier woont u centraal en gezellig!

INDELING:

BEGANE GROND: Representatieve hal met video-intercom, brievenbussen en lift. Van hieruit is toegang tot de eigen berging in de onderbouw.

1E VERDIEPING: Vanaf de galerij bereikt u het appartement. Hal met meterkast (9 groepen), modern toilet met hangcloset en fonteintje.

Aan het einde van de hal stapt u binnen in de woonkamer. Een heerlijke royale woonkamer met meer dan genoeg ruimte voor een gezellige zithoek én een grote eettafel. Vanuit de woonkamer komt u op het grote balkon op het zonnige zuiden. Het balkon heeft een mooie ligging met uitzicht over het Havenhoofd en het water. Hier heeft u de hele dag zon!

De open keuken is leuk ingedeeld met een schiereiland en uitgevoerd in antraciet kleurstelling met kunststof werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits inductiekookplaat (2020), brede afzuigkap, heteluchtoven (2020), vaatwasser en vrijstaande koel-/vriescombinatie. Er is in de keuken veel opbergruimte in o.a. grote laden en een moderne wandkast.

De hoofdslaapkamer ligt aan de rustige en koele zijde van het appartement. De 2e slaapkamer aan dezelfde kant van het huis heeft een infraroodsauna (december 2019). De badkamer is in taupe/grijze kleur betegeld met luxe douchecabine en extra breed wastafelmeubel (2018). Heel fijn in dit appartement is de inpandige berging. Een grote ruimte met veel opbergmogelijkheden, de wasaansluitingen, de Remeha CV-combiketel (2020) en de ventilatie-box (2020).

De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer.

KENMERKEN:

- Verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Leuke ligging in bruisende hart van ‘Carnisselande’;

- Winkels, scholen en tram direct nabij het gebouw;

- Zonnig balkon op het zuiden met mooi uitzicht;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Eigen berging in de onderbouw (circa 5 m2);

- Nieuwe Remeha CV-combiketel uit 2020;

- Nieuwe ventilatie-box uit 2020;

- Vve actief: bijdrage circa €137,63 p/m;

- Woonoppervlak: circa 87 m2;

- Inhoud: circa 270 m3;

- Bouwjaar: circa 2006.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy