Willem de Kooning Allee 12

te Rhoon

€ 389.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Welkom in deze heerlijke INSTAPKLARE TUSSENWONING in de geliefde nieuwbouw woonwijk ‘Essendael’ in het gezellige dorp Rhoon. Dit fijne rijtjeshuis uit 2016 is hét huis dat je zoekt! Er is gekozen voor een UITBOUW aan de woonkamer én op de eerste verdieping. Super veel extra ruimte! Het huis biedt een ruime woonkamer, moderne open keuken, 4 slaapkamers, inloopkast, moderne badkamer en handige wasruimte. De woning heeft diverse extra’s zoals: vloerverwarming, een schuifpui naar de tuin, glad gestuukte wanden en een dakkapel op zolder. In de 15 meter DIEPE ACHTERTUIN op het noorden zit je ’s zomers DE GEHELE DAG IN DE ZON. Hier is een houten berging en achterom aanwezig. De jonge woonwijk biedt een PERFECTE WOONOMGEVING met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en diverse speelparkjes voor de kinderen. Het gezellige dorpshart van Rhoon met winkels en basisscholen ligt op loop- en fietsafstand van het huis. Met kinderen kunt u in het ‘Jan Cornelis Park’ de hertjes en het kinderbadje bezoeken. Het centrum van Rotterdam bereik je binnen slechts 20 minuten via het METROSTATION of met de auto.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (8 groepen), modern volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Via de stoere stalen tussendeur stap je binnen in het woongedeelte. De woonkamer met uitbouw aan de achterzijde heeft een schuifpui naar de tuin en trap naar boven. De woonkamer heeft voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en goede eettafel.

De keuken aan de voorkant is ingedeeld in dubbele opstelling. Deze is afgewerkt met semi-hoogglans crème-witte kasten en een stenen betonlook aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur in de keuken aanwezig: een Siemens inductiekookplaat met 3 pitten en zoneverdeler, RVS afzuigkap, koel-/vriescombinatie, heteluchtoven en vaatwasser. Verder is er veel opbergruimte aanwezig in o.a. handige lades. Het raam in de keuken is buiten voorzien van een sfeervolle markies.

De gehele begane grond is v.v. een licht-eiken PVC vloer met vloerverwarming en glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De 1e verdieping heeft aan de voor- en achterkant 2 grote slaapkamers over de gehele breedte van de woning. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een op-maat-gemaakte inloopkast met schuifwand. De 2e slaapkamer aan de voorkant is net een slag kleiner. De moderne badkamer in het midden is volledig betegeld met witte en grijze tegels. Deze is ingericht met een ruime inloopdouche met zitje, regen- en handdouche, houtlook meubel met twee wastafels, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator.

2E VERDIPEING: Overloop met vlizotrap naar de vliering met extra opbergruimte, 2 slaapkamers en handige wasruimte. Aan de achterzijde vind je de ruime 3e slaapkamer met grote dakkapel. De dakkapel met onderhoudsvrije kunststof kozijnen geeft veel extra ruimte en licht. Aan de voorkant ligt de 4e slaapkamer met kunststof dakraam. Ook super handig als thuiskantoortje! Vanaf de overloop is verder de handige, grote wasruimte te vinden met Daalderop CV-combiketel (2016). Op de 2e verdieping zijn rondom knieschotten aanwezig met veel extra opbergruimte.

De gehele 1e en 2e verdieping zijn v.v. een doorlopende lichtkleurige laminaatvloer en gestuukte wanden.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een fijne ligging aan een rustige straat achterin de woonwijk. Bijzonder voor een nieuwbouwwijk: aan de achterzijde ligt een extra diepe tuin op het noorden (maar liefst 15 meter diep). Door het formaat geniet je ’s zomers de gehele dag van de zon. Op hete zomerdagen een plekje opzoeken in de schaduw is ook mogelijk in deze fijne tuin. De tuin is afgewerkt met bestrating, groenborders en gras. Er is een handige houten berging en achterom aanwezig. In deze buurt woon je in een jonge omgeving met veel kinderen en gezellige sociale contacten.

KENMERKEN:

- Jonge tussenwoning uit 2016 in geliefde wijk ‘Essendael’;

- Instapklaar met moderne keuken en badkamer;

- Extra diepe achtertuin op het noorden;

- Houten berging in de achtertuin (circa 5 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is zeer goed geïsoleerd;

- Lage stookkosten met energielabel A;

- Begane grond met vloerverwarming;

- Alle wanden met glad stucwerk;

- Alle ramen met horren;

- Daalderop CV-combiketel uit 2016;

- Perceel 147 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 112 m2;

- Inhoud circa 425 m3;

- Bouwjaar circa 2016.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy