Kastanjelaan 14a

te Ridderkerk

€ 375.000,-- Kosten Koper

Verkocht

UNIEKE KANS! Een fantastisch gelijkvloers appartement met 3 ruime slaapkamers, TWEE TUINEN en een EIGEN PARKEERPLAATS. De woning is INSTAPKLAAR met een luxe keuken en badkamer, gloednieuw visgraatvloer met vloerverwarming en glad gestuukte wanden. Het allerleukste van deze woning is de buitenruimte: een grote tuin op het noordwesten met HEERLIJKE AVONDZON voor een gezellige BBQ én een terras op het zuidwesten met middag- en avondzon. Dit kleinschalige complex is in 2016 getransformeerd en er zijn in 2021 zonnepanelen geplaatst. Een CENTRALE LOCATIE: vanaf het appartement loopt of fietst u naar het gezellige centrum van Ridderkerk, basis- en middelbare scholen zijn om de hoek en het zwembad en sportclubs aan het einde van de straat. Ideaal! Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A15 en A16 richting o.a. Rotterdam en Dordrecht. Ridderkerk heeft veel opties om te ontspannen: natuurgebieden, restaurants en sportclubs. Kom snel kijken!

INDELING:

BEGANE GROND: Afgesloten ingang met intercom en brievenbussen, centrale hal met trap en liftinstallatie en toegang tot de bergingen. Hier heeft u een privé berging tot uw beschikking. Direct aan de linkerzijde van de centrale hal bevindt zich de entree tot de woning.

Entree, royale hal met meterkast (5 groepen), volledig betegeld modern toilet met hangcloset en fonteintje. In de hal vindt u de berging met Intergas CV-combiketel (2016), wasaansluitingen. Hier is ook veel extra opbergruimte.

Aan de voorzijde van het appartement stapt u binnen in de ruime woonkamer met open keuken en deur naar de voortuin (v.v. hordeur). De woonkamer biedt ruimte aan een gezellige zithoek en een eettafel. Van hieruit stapt u direct de voortuin in.

De luxe open keuken is ingedeeld met een wandopstelling en keukeneiland. De keuken is afgewerkt met witte kasten en een lichtkleurig kunststof aanrechtblad. De wandopstelling is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken over o.a. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Tegenover de wandopstelling treft u het grote keukeneiland met veel kastruimte en gezellige bar om aan te borrelen, ontbijten of werken. Super gezellig!

Leuke extra: de grote slaapkamer ligt naast de woonkamer. Indien dit uw voorkeur heeft, dan is het natuurlijk ook mogelijk deze kamer bij de woonkamer te betrekken als extra ruimte voor een zit- of eethoek. U heeft dan alsnog 2 slaapkamers over!

In het midden van het appartement is een tussenhal aanwezig met toegang tot alle slaapvertrekken. De luxe badkamer is geheel betegeld in grijze kleurstelling en heeft een inloopdouche v.v. regendouchekop, wastafel met wandkast, 2e toilet en handdoekradiator. Aan de voorkant ligt de masterbedroom. Deze riante kamer heeft veel lichtinval door de hoekramen. Naast de hoofdslaapkamer zijn in deze woning nog 2 ruime extra slaapkamers aanwezig. De 3e slaapkamer geeft toegang tot de geweldige zijtuin (v.v. hordeur).

De gehele woning is voorzien van glad gestuukte wanden en een gloednieuwe visgraat laminaatvloer (2021) met comfortabele vloerverwarming.

BUITEN: Wat een geluk: dit appartement heeft 2 tuinen! Aan de voorkant van het complex ligt de voortuin. Deze is vanuit de woonkamer bereikbaar en heeft ’s middags en ’s avonds zon. Een heerlijk plekje om een kop koffie te drinken. De royale zijtuin met avondzon is echt een feestje. Hier geniet u ’s avonds heerlijk van een BBQ met vrienden of familie op een warme zomeravond. Beide tuinen zijn grotendeels voorzien van bestrating en groene erfafscheidingen. Op het grote parkeerterrein van het complex heeft u een eigen parkeerplaats vlakbij de ingang. Op de begane grond heeft u van binnenuit bereikbaar een eigen berging. Naast het gebouw is daarnaast een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

KENMERKEN:

- Royaal appartement met 3 slaapkamers;

- Centrale ligging nabij centrum en snelwegen;

- Instapklaar met luxe keuken en badkamer;

- Gloednieuwe visgraat laminaatvloer (2021);

- Gehele woning is v.v. vloerverwarming;

- Een grote zonnige tuin én een zonnig terras;

- Eigen parkeerplaats op het parkeerterrein;

- Eigen berging op de begane grond;

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Intergas CV-combiketel uit 2016;

- In 2021 zonnepanelen geplaatst door de VVE;

- VVE actief: bijdrage €187,70 p/m;

- Woonoppervlak circa 90 m2;

- Inhoud circa 284 m3;

- Bouwjaar circa 2016.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy