Boergoensevliet 152

te Rotterdam

€ 498.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in het mooiste stukje van Rotterdam Zuid aan de GROENE SINGEL van de Boergoensevliet. Op slechts een kwartier fietsen van het centrum! In dit JAREN ‘30 HERENHUIS komt werkelijk alles samen. Sfeer en ruimte, rust en levendigheid, authentiek en modern. Een geweldig huis voor de échte sfeerproevers, (jonge) gezinnen of stadsmensen met toch behoefte aan rust en privacy. De woning biedt een knusse voorkamer, woonkeuken in de UITGEBOUWDE ACHTERKAMER, 4 slaapkamers, moderne badkamer en KELDER met verrassende opbergruimte. De hoeveelheid AUTHENTIEKE DETAILS in dit huis is uniek: diverse glas-in-lood, originele marmerschouwen, paneeldeuren, granitovloeren en meer! Met kinderen is deze plek ook super fijn: het Zuiderpark op loopafstand, Kinderboerderij

‘De Molenwei’ aan het eind van de straat en een privé speelplein achter het huizenblok. Door de centrale ligging ben je met de auto al binnen enkele minuten op de snelweg. Kom jij kijken of dit jóuw nieuwe huis wordt?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime vestibule met granitovloer en glas-in-lood, centrale hal met stijlvolle trapopgang, moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje, deur naar de kelder. De kelder op stahoogte is verdeeld in 3 ruimten: een gedeelte met de wasaansluitingen, een grote berging en een kleinere berging met vernieuwde meterkast (9 groepen).

Zodra je dit huis met hoge plafonds binnen stapt, komt er een warme sfeer op je af. De voorkamer heeft door de erker zicht op de groene singel. Er is hier ruimte voor een gezellige zithoek bij de open haard met originele marmerschouw. Door de schitterende en suite met kastruimte en glas-in-lood schuifdeuren wordt de voorkamer van de achterkamer gescheiden.

De achterkamer is over de gehele breedte uitgebouwd, waardoor een royale woonkeuken is ontstaan. De originele achterpui met openslaande deuren en glas-in-lood is overgeplaatst naar de nieuwe achtergevel. Ook in de achterkamer is een originele marmerschouw aanwezig met hier een knusse houtkachel (ter overname). De achterkamer is een heerlijke plek om aan een lange eettafel te dineren met vrienden en familie. De keuken is uitgevoerd in deels zwevende moduleopstelling met RVS werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, extra brede oven van Smeg, speciale plafondafzuiging, vaatwasser en koel-vriescombinatie. In de keuken is tevens een losse deur naar de tuin aanwezig.

De gehele begane grond is v.v. een fraaie houten vloer, paneeldeuren met glas-in-lood en gestuukte wanden en plafonds.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde van het huis heeft openslaande deuren naar het balkon, een vaste kast en een inloopkast. Hier is tevens de badkamer en suite aanwezig. Deze is modern uitgevoerd met o.a. mozaïektegels in lichte kleurstelling. De badkamer is ingedeeld met een vrijstaand bad met inbouwkranen, inloopdouche met staande kraan, hangtoilet en twee wastafels. De 2e slaapkamer aan de voorkant is bijzonder groot. Deze kamer heeft een raam met uitzicht op de singel en een vaste kast. De 3e slaapkamer aan de voorkant is van kleiner formaat, maar zeer geschikt als kantoortje, kastenkamer of kinderkamer.

De 1e verdieping is v.v. deels parket en deels tapijt, paneeldeuren en gestuukte wanden en plafonds.

?

2E VERDIEPING: Overloop, berging, royale 4e slaapkamer. Op de overloop is een gootsteen en een kast met Remeha CV-combiketel uit 2009 aanwezig. De berging is vanaf de overloop te bereiken. De grote 4e slaapkamer heeft een kleine dakkapel aan de voorzijde en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Er is ook een vaste kast aanwezig. Deze kamer is gemakkelijk in 2 slaapkamers te splitsen (reeds 2 deuren aanwezig).

De 2e verdieping is v.v. deels een houten vloer en deels tapijt, paneeldeuren en gestuukte wanden en plafonds.

BUITEN: Ligging in het mooiste stukje van Rotterdam Zuid met vrij uitzicht over de singel aan de voorzijde. Op slechts een kwartier fietsen van het centrum en enkele autominuten naar de snelweg! De achtertuin op het oosten is diep, waardoor er veel zon en ook schaduw is. De tuin is aangelegd met bestrating, houten vlonders en veel groen. Op de achtergevel hangen zonneschermen, waaronder op de begane grond stijlvolle lichtgrijze markiezen. Er is een achterom aanwezig. Via het achterpad kunnen de buurkinderen op het grote speelplein komen dat door hen mag worden gebruikt. Een super veilige plek om te spelen!

KENMERKEN:

- Royaal authentiek herenhuis uit de jaren ’30;

- In 2000 grondig verbouwd: o.a. uitbouw, isolatie, elektra;

- Tal van authentieke details behouden gebleven;

- Voorzijde fraai uitzicht op de groene singel;

- Diepe en zonnige achtertuin op het oosten;

- Speelplein voor kinderen achter het huizenblok;

- Grote kelder op stahoogte in 3 delen (circa 20 m2);

- Gehele woning v.v. dubbele beglazing (excl. voordeur);

- Alle glas-in-lood ramen v.v. voorzetramen;

- De vloer en het dak zijn na-geïsoleerd;

- Energielabel C (nieuwe norm);

- Remeha CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 174 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 173 m2;

- Inhoud circa 658 m3;

- Bouwjaar circa 1933.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy