Marskramer 28

te Rhoon

€ 295.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Instapklaar! Het PERFECTE RIJTJESHUIS voor een stel of jong gezin. Deze leuke tussenwoning in een kindvriendelijke wijk in Rhoon-Noord heeft een EIGEN OPRIT. De woning heeft een ruime woonkamer, MODERNE OPEN KEUKEN (2017), 3 slaapkamers en LUXE BADKAMER (2017). Hier kun je zonder veel onderhoud fijn wonen door o.a. de KUNSTSTOF KOZIJNEN. In de achtertuin op het noordoosten met stenen berging en achterom heb je ’s zomers de gehele dag zon. Het huis ligt op een rustig plekje op LOOP- EN FIETSAFSTAND van het gezellige dorpscentrum, het metrostation en verschillende basisscholen. Binnen enkele minuten zit je in de metro of rijd je op de uitvalswegen naar Rotterdam. Recreatief heeft Rhoon veel te bieden: wandelen in de polders, de Rhoonse grienden, een golfbaan en jachthaven. Kom jij kijken in dit gezellige huis?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met mooie inbouwkast voor garderoberuimte en de vernieuwde meterkast (8 groepen), luxe toilet met hangcloset en fonteintje (2018), trapopgang met laminaatbekleding en RVS leuningen.

De lichte woonkamer ligt aan de achterkant van het huis met een deur naar de tuin. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eettafel. In de handige trapkast is extra opbergruimte aanwezig.

De moderne open keuken aan de voorzijde van de woning is in 2017 geheel nieuw geplaatst en afgewerkt met witte kasten en een granieten aanrechtblad. De keuken is ingedeeld met een wandopstelling en kookeiland. In het kookeiland zit de 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en stopcontacten. De wandopstelling heeft een fraaie stenen gootsteen, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

De begane grond is voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden en plafonds.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en luxe badkamer. De 1e slaapkamer aan de voorzijde is in gebruik als inloopkast. De 2e slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot Velux kunststof dakraam en opbergruimte achter schuifbare knieschotten. Deze kamer kan eventueel vergroot worden met een dakkapel. De luxe badkamer uit 2017 is super stijlvol afgewerkt met o.a. beige mozaïek tegels. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel, 2e toilet, designradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

2E VERDIEPING: Open zolder in gebruik als 3e slaapkamer. Deze kamer heeft een Velux kunststof dakraam en door de open nok een extra ruimtelijk gevoel. Hier vind je ook de wasruimte met wasaansluitingen en Vaillant CV-combiketel uit 2007.

De gehele 2e verdieping is voorzien van laminaat.

BUITEN: De voortuin van de woning beschikt over een eigen parkeerplaats, water- en elektriciteitsaansluiting en zitje voor het voor- en najaarszonnetje. De achtertuin op het noordoosten is grotendeels bestraat en beschikt over een overkapping, groenborders, stenen berging en achterom. De tuin heeft een rustige ligging en grenst aan een parkeerpleintje. In de zomer kun je in de tuin de gehele dag in de zon zitten!

KENMERKEN:

- Super leuk rijtjeshuis in rustige woonwijk;

- Instapklaar: luxe keuken en badkamer (2017);

- Geheel goed onderhouden en afgewerkt;

- Voortuin met eigen parkeerplaats;

- Achtertuin op het noordoosten met ’s zomers veel zon;

- Parkeerpleintje achter de woning aanwezig;

- Geheel onderhoudsvrije kunststof kozijnen;

- Grotendeels driedubbele beglazing (HR+++);

- Vaillant CV-combiketel uit 2007;

- Perceel 127 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 93 m2;

- Inhoud circa 358 m3;

- Bouwjaar circa 1982.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy