Handelstraat 8

te Barendrecht

€ 345.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. **

Op zoek naar een ruime TUSSENWONING in een KINDVRIENDELIJKE WIJK? Dan hebben wij die gevonden! Met aan de voorkant VRIJ UITZICHT over een speelpleintje en een ZONNIGE ACHTERTUIN op het zuidwesten. De groene woonwijk ‘Nieuweland’ is dé ideale locatie voor (jonge) gezinnen. De woning heeft een UITGEBOUWDE WOONKAMER met openslaande deuren, een open keuken, 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Op de zolder zijn DAKKAPELLEN aanwezig. In de ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN geniet je de gehele dag heerlijk van het zonnetje en kun je gezellig onder de VERANDA zitten. Hier woon je met een extra lage energierekening door de 12 ZONNEPANELEN op het dak! Barendrecht is een heerlijk dorp om te wonen: alle winkels binnen handbereik, basis- én middelbare scholen op loopafstand en een goede bus en treinverbinding naar Rotterdam. Ook ontspanning en plezier zijn vlakbij te vinden bij o.a. natuurgebied de Zuidpolder en langs de Oude Maas. Kom jij kijken in deze leuke tussenwoning?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (5 groepen), trapopgang en toiletruimte.

Aan de voorkant kom je binnen in de open keuken. De moderne keuken is ingedeeld in hoekopstelling met een schiereiland en afgewerkt met een houtlook kunststof werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig zoals een 5-pits fornuis met brede oven, magnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

In de royale uitgebouwde woonkamer aan de achterzijde is meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel en een royale zithoek. Hier kun je verschillende indelingen kwijt! De woonkamer heeft een raam én openslaande deuren naar de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van een PVC-vloer.

1E VERDIEPING: Extra grote overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De overloop is zo groot dat hier zelfs ruimte is voor een speelhoek voor de kinderen of handige werkplek. Aan de achterzijde van het huis bevinden zich de 2 slaapkamers. De ruime badkamer is ingedeeld met een ligbad met douche, wastafelmeubel en 2e toilet.

De 1e verdieping is deels voorzien van tapijt en deels van laminaat.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 3e en 4e slaapkamer. Op de voorzolder met dakkapel bevindt zich een extra wastafel, de Bosch CV-combiketel uit 2017 en de wasaansluitingen. Dankzij knieschotten is er ook extra bergruimte. Aan de achterzijde vind je 2 ruime slaapkamers dankzij de grote dakkapel met elektrische rolluiken.

De 2e verdieping is geheel voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: Het huis heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over een gezellig speelpleintje in de kindvriendelijke woonwijk ‘Nieuweland’. De voor- en achtertuin zijn modern aangelegd. De achtertuin op het zonnige zuidwesten is in 2018 geheel nieuw aangelegd. Deze heeft meerdere terrassen en groenborders. Eén van de groenborders is zelfs zo gemaakt dat er bij een feestje ook meerdere mensen op kunnen zitten! Er zijn verder een gezellige overkapping met buitenhaard, houten berging en achterom aanwezig. In deze tuin kun je heerlijk rustig van het zonnetje genieten!

KENMERKEN:

- Fijne tussenwoning met 4 slaapkamers;

- Twee dakkapellen aanwezig op zolder;

- Kindvriendelijke ligging aan speeltuintje;

- Op loopafstand van winkels, scholen en OV;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Gezellige overkapping aanwezig uit 2018;

- Houten schuttingen geplaatst in 2020;

- 12 hoogwaardige zonnepanelen (oktober 2019);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2020;

- Bosch CV-combiketel uit 2017;

- Perceel 143 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 111 m2;

- Inhoud circa 377 m3;

- Bouwjaar circa 1993.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy