Mariastraat 2

te Rhoon

€ 335.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UITERAARD UW GEGEVENS NAAR ONS MAILEN VOOR DE RESERVELIJST. **

Wat een leuk huis! Deze INSTAPKLARE HOEKWONING midden in het gezellige dorp Rhoon is ideaal voor een stel of jong gezin. Heerlijk koken in de MODERNE OPEN KEUKEN of barbecueën in de gezellige achtertuin? Hier kan het allemaal! Het huis heeft allerlei extra’s zoals een DAKKAPEL op zolder, een EXTRA GROTE BERGING in de tuin, grotendeels kunststof kozijnen (deels plaatsing april 2021) en glad gestuukte wanden. Het rijtjeshuis is ingedeeld met een ruime woonkamer, open keuken met kookeiland, 4 slaapkamers en een NIEUWE BADKAMER UIT 2019. In de fijne achtertuin op het WESTEN geniet je ’s middags en ’s avonds heerlijk van de zon. De ligging van de woning is fantastisch: in het DORPSHART VAN RHOON naast alle winkels, scholen en het metrostation. Binnen 20 minuten sta je in hartje Rotterdam. Bel voor een afspraak, dan laten wij je dit gave huis heel graag zien!

INDELING:

BEGANE GROND: Zij-entree, hal met trapopgang (Upstairs traprenovatie), vernieuwde meterkast (7 groepen) en half betegeld toilet met hangcloset.

De woonkamer voorin de woning biedt voldoende ruimte voor een riante zithoek. Aan de achterzijde is plaats voor een grote eettafel naast de keuken en met zicht op de tuin. Een gezellige woonkamer met veel lichtinval!

De open keuken is recent vernieuwd en ingedeeld met een wandopstelling en kookeiland met gezellig barretje. Een fijn plekje voor een kopje koffie in de ochtend of een wijntje bij het koken! In de keuken is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 6-pits gaskookplaat met afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en heteluchtoven. De keuken is afgewerkt met moderne witte kasten en een granieten werkblad. Er is veel opbergruimte in allerlei kasten en lades. Extra leuk detail is het zijraam dat extra licht geeft! In de keuken bevindt zich een deur naar de achtertuin.

De gehele begane grond is voorzien van een luxe houten vloer.

LET OP! De voordeur, de zijramen en het achterraam beneden worden in circa april 2021 vervangen voor gloednieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De ruime overloop heeft mooie lichtinval door het grote zijraam. De trap en overloop zijn door Upstairs traprenovatie voorzien van een duurzaam slijtvast materiaal met anti-slip. Nooit meer de trap schuren en verven dus! Aan de voorzijde van de woning vind je de 1e slaapkamer, de 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de achterkant. De moderne badkamer aan de voorkant is geheel vernieuwd met een super stoere afwerking! Er is een grote inloopdouche met regen- en handdouche en zwarte glazen wand, een tof houten wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van laminaatvloeren.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 4e slaapkamer met dakkapel. Op de voorzolder zijn een klein dakraam, opbergruimte achter het knieschot en de Nefit CV-combiketel uit 2010 aanwezig. De 4e slaapkamer is voorzien van een grote vernieuwde dakkapel aan de achterzijde (2019) en een groot dakraam aan de voorzijde. Ook de slaapkamer heeft extra opbergruimte achter de knieschotten met schuifdeuren. Daarnaast zijn hier de wasaansluitingen aanwezig. Deze verdieping is recent geheel gestuukt. Een likje verf op de muren en jouw eigen smaak vloer erin en deze kamer is ook klaar om te gebruiken!

LET OP! De zolderverdieping is niet opgenomen in het woonoppervlak. De woning heeft dus een totale grootte van 104 m2.

BUITEN: De woning ligt in het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels direct voor de deur. Om de hoek is de basisschool en het metrostation aanwezig. Een super handige plek om te wonen! Er is een grote parkeerplaats voor de deur aanwezig. Door de ligging op de hoek heeft de woning een voor- én zijtuin. De zonnige achtertuin op het westen is onderhoudsarm aangelegd met houten schuttingen, kunstgras en bestrating. In de tuin is een extra grote berging cq. garage aanwezig. Ideaal voor fietsen, scooter of motor! Op de achtergevel van de woning is een handmatig zonnescherm aanwezig.

KENMERKEN:

- Charmante hoekwoning met 4 slaapkamers;

- Geheel gerenoveerd met moderne keuken en badkamer;

- Stoere afwerking met o.a. houten vloer en gestuukte wanden;

- Inclusief zolder heeft de woning een grootte van 104 m2;

- Ligging midden in het dorpshart van Rhoon;

- Makkelijk parkeren op de parkeerplaats voor de deur;

- Metrostation om de hoek (Rotterdam 20 minuten);

- Onderhoudsarme zonnige achtertuin op het westen;

- Extra grote stenen berging cq. garage (circa 16 m2);

- Deels kunststof kozijnen met HR++ beglazing (plaatsing april 2021);

- Deels houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2010;

- Perceel 172 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte circa 86 m2 (exclusief zolder);

- Inhoud circa 349 m3;

- Bouwjaar circa 1955.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy