Zuidzijdsedijk 83

te Hoogvliet Rotterdam

€ 295.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UITERAARD UW GEGEVENS NAAR ONS MAILEN VOOR DE RESERVELIJST. **

Dit MODERNE GEZINSHUIS op de hoek van een rijtje kan jouw nieuwe thuis worden! De eindwoning ligt in de kindvriendelijke woonwijk ‘Tussenwater’. Een ideaal huis voor starters of gezinnen. Deze woning heeft een grote woonkamer, STRAKKE OPEN KEUKEN uit 2017, 4 royale slaapkamers en een verzorgde badkamer. Op de zolder is een GROTE DAKKAPEL aanwezig. In de SUPER TOFFE ACHTERTUIN uit 2019 geniet je onder de VERANDA al in het voorjaar en tot in het najaar heerlijk in het zonnetje. Dit huis ligt op erfpachtgrond, de canon is tot 2044 afgekocht. In Hoogvliet woon je heel centraal met aan het eind van de straat het METROSTATION, de snelweg vlakbij en verschillende winkels en scholen in de buurt. Kom jij in dit leuke huis kijken?

INDELING:

BEGANE GROND: Zij-entree, hal met vernieuwde meterkast (6 groepen) en moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

Royale woonkamer met deur naar de tuin en speels zijraampje. Hier is meer dan genoeg ruimte voor een ruime zithoek en grote eettafel. In de woonkamer is tevens de trapopgang met handige trapkast aanwezig.

De open keuken aan de voorkant is in 2017 volledig vernieuwd. Deze is ingericht met een dubbele opstelling v.v. houtlook kasten en een zwart kunststof werkblad. In de wandopstelling vind je de 4-pits inductiekookplaat, RVS afzuigkap en vaatwasser. De halfhoge kastenwand heeft ruimte voor de koelkast met vriesvak en de combi-oven.

De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. Er zijn 2 grote slaapkamers aan de voor – en achterkant. De 3e slaapkamer is in gebruik als kastenkamer met o.a. een vaste kast en een inbouw schuifwanden kast. Deze kamer is zeker ook ruim genoeg om als slaapkamer te gebruiken. De badkamer aan de voorkant heeft een douchehoek, wastafelmeubel, toilet en 2 ramen voor ventilatie.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

2E VERDIEPING: Grote zolderkamer, washok. De gehele zolder is in gebruik als royale 4e slaapkamer met aan de achterzijde een grote dakkapel. Doordat de voorgevel recht loopt, is de zolder extra groot! Er is een washok aanwezig met Intergas CV-combiketel uit 2011 en wasaansluitingen.

De 2e verdieping is voorzien van deels laminaat en deels tapijt.

BUITEN: Het huis ligt in een rustige straat met aan de voorzijde een groenstrook. De achtertuin op het noordoosten is in 2019 geheel nieuw aangelegd. Er is gebruik gemaakt van stijlvolle bestrating en schuttingen van steen en hout. Onder de luxe veranda met verlichting en heaters kun je heerlijk van het buitenleven genieten. Hier is het al snel in het voorjaar en tot laat in het najaar fijn vertoeven! In de tuin is verder een stenen berging en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Moderne eindwoning met 4 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging in woonwijk ‘Tussenwater’;

- Strakke open keuken met apparatuur (2017);

- Nieuwe achtertuin met overkapping (2019);

- Stenen berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Grote dakkapel op de zolderverdieping;

- Vloerverwarming op de begane grond;

- Horren aanwezig in diverse ramen;

- Op loopafstand van het metrostation;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Intergas CV-combiketel uit 2011;

- Perceel 136 m2 erfpachtgrond (afgekocht tot 2044);

- Woonoppervlakte circa 117 m2;

- Inhoud circa 418 m3;

- Bouwjaar circa 1993.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy