Molendijk 35

te Rhoon

€ 749.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UITERAARD UW GEGEVENS NAAR ONS MAILEN VOOR DE RESERVELIJST. **

Wat een fantastische plek! Deze VRIJSTAANDE VILLA ligt aan de rand van het dorp Rhoon met schitterend GROEN UITZICHT op het bos achter het huis. Een rustige locatie met VEEL PRIVACY én alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Het gezellige dorpscentrum ligt op loopafstand en via het METROSTATION aan het einde van de straat staat u binnen 20 minuten in wereldstad Rotterdam. Het fijne huis biedt de mogelijkheid voor GELIJKVLOERSE BEWONING met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Verder beschikt het huis over een LICHTE WOONKAMER met zicht op de tuin en het bos, ruime open keuken, bijkeuken. Op de bovenverdieping zijn 3 grote slaapkamers en 2e badkamer. De woning is op de begane grond afgewerkt met gestuukte wanden en vloerverwarming. Dé EYECATCHER van dit huis is de achtertuin met direct uitzicht op het achterliggende bos. De kans is groot dat u tijdens uw ontbijt bezoek krijgt van een REE of IJSVOGEL in de achtertuin. Hoe bijzonder is dat! Wonen in Rhoon is ideaal: uw boodschappen doet u in de supermarkt of bij de speciaalzaken, ontspanning vindt u in de JACHTHAVEN of op de GOLFBAAN en met de auto en metro bent u binnen no-time waar u wilt zijn. Komt u kijken bij dit droomhuis?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (11 groepen) en alarminstallatie, half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot zowel het woon- als slaapgedeelte.

De open leefkeuken heeft ruimte voor een grote eettafel waar heerlijk kan worden gedineerd met het hele gezin, vrienden en familie. De keukenopstelling bevindt zich aan de achterkant van het huis met ramen richting de tuin en het bos. De keuken is ingedeeld in hoekopstelling en afgewerkt met donkergrijze kasten en een composiet aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits inductiekookplaat (2019), afzuigkap, stoom-heteluchtoven, magnetron, koelkast en vaatwasser (2020). In diverse kasten en lades is opbergruimte beschikbaar. Naast de keuken is een ruime bijkeuken te vinden. Hier zijn veel extra opbergmogelijkheden en vindt u de wasmachineopstelling, Vaillant CV-combiketel uit 2016. In de bijkeuken zijn extra deuren aanwezig naar de zij- en voorkant van het perceel.

In dit huis is de woonkamer een heerlijke plek om te genieten van de ligging van dit fijne huis. Er zijn meerdere ramen en openslaande deuren naar de tuin. Deze geven veel lichtinval en prachtig uitzicht op de mooie groene omgeving. Zo staat de woonkamer ’s zomers in directe verbinding met het buitenterras.

De hoofdslaapkamer met badkamer op de begane grond geeft mogelijkheid tot volledig gelijkvloerse bewoning. De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een kastenwand met schuifdeuren. Via de extra breed opgestelde schuifdeur heeft u toegang tot de badkamer en suite. De volledig betegelde badkamer beschikt over een doucheruimte, houtlook wastafelmeubel (2018) en 2e toilet. De ruimten zijn zo gemaakt dat het ook geschikt is voor senioren en rolstoelen!

De begane grond is volledig voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Alle wanden zijn glad gestuukt.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 ruime slaapkamers en 2e badkamer. Op de overloop is een vlizotrap naar de opbergvliering. Aan de achterzijde treft u de 1e slaapkamer met handige vaste kast en prachtig uitzicht op het achtergelegen bos. De 2e slaapkamer heeft eveneens vaste kasten. De 3e slaapkamer is voorzien van een grote vast bergkast die eenvoudig omgetoverd kan worden tot walk-in-closet. Verder beschikt de kamer over een dakraam (v.v. hor en verduisteringsgordijn) en een kast met MV-unit. Samen met de hoofdslaapkamer beneden heeft u dus 4 slaapkamers in deze woning.

De 2e badkamer is geheel betegeld en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze over een doucheruimte, ligbad, dubbele wastafel en 3e toilet. Er is ook een handige vaste kast en een groot dakraam aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer.

BUITEN: Hét meest unieke van deze woning is de locatie aan de rustige Molendijk en uitzicht over het achterliggende bos. De sfeervolle achtertuin heeft hierdoor enorm veel privacy. De tuin strekt zich volledig rondom de woning met aan de voorzijde een ruime oprit. De zijtuin heeft een groot grasveld, geïsoleerde houten berging met stoer zwart rabat (2019) en afgesloten poort met hekwerk van zwart rabat (2019). De achtertuin grenst aan het water met eigen aanlegsteiger. Er is zelfs toegang tot het achtergelegen bos! De tuin is aangelegd met een groot terras en diverse groenborders. Op de achtergevel is elektriciteit aanwezig voor het aanleggen van een zonnescherm en/of rolluiken.

Het is eerder al benoemd, maar de ware eyecatcher van deze woning is toch echt het achtergelegen bos. Het bos geeft schitterend groen uitzicht, maar ook enorm veel privacy in de tuin en het huis. Doordat er geen direct wandelpad aanwezig is in het bos, zult u hier door alle rust regelmatig kunnen genieten van prachtige dieren zoals reeën en ijsvogels. Wilt u het iets avontuurlijker aanpakken? Stap dan vanaf de tuin in de kano en ontdek wat het prachtige bos nog meer te bieden heeft. Zo vaart u zelfs langs het schitterende Kasteel van Rhoon. Dit is leuk voor kinderen én voor volwassenen!

KENMERKEN:

- Idyllische locatie met uitzicht op het bos;

- Dorpse omgeving dichtbij wereldstad Rotterdam;

- Vrijstaande woning met 4 slaapkamers;

- Volledige gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Royale oprit aan de voorzijde aanwezig;

- Achtertuin aan het water op het zonnige zuidwesten;

- Geïsoleerde houten berging (circa 8 m2);

- Maatwerk Luxaflex raamdecoratie aanwezig;

- Alle ramen zijn voorzien van horren;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2016;

- Alarminstallatie aanwezig;

- Perceel 540 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 152 m2;

- Inhoud circa 593 m3;

- Bouwjaar circa 2008.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy