Blaakse Wetering 93

te Poortugaal

€ 372.500,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UITERAARD UW GEGEVENS NAAR ONS MAILEN VOOR DE RESERVELIJST. **

Yes! Weer zo’n leuke TUSSENWONING in de geliefde wijk ‘Valckesteyn’ te koop. Dit huis heeft alles: een UITBOUW, perfecte afwerking en ZONNIGE TUIN! Zonder klussen verhuizen kan hier zeker. En wat dacht je van 9 ZONNEPANELEN die zorgen voor een lage energierekening? Dit fijne rijtjeshuis is ingedeeld met een ruime woonkamer, luxe open keuken, 2 slaapkamers, GEWELDIGE INLOOPKAST, strakke badkamer en grote open zolder. Er is genoeg ruimte om gemakkelijk in totaal 5 slaapkamers te maken! De kindvriendelijke woonwijk biedt een RUSTIGE WOONOMGEVING. De locatie is ideaal voor (jonge) gezinnen met op de hoek van de wijk het metrostation, een basisschool en het ‘Valckesteynse Bos’. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg (20 minuten naar hartje Rotterdam). Mogen wij jou dit mooie huis laten zien?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (11 groepen en alarminstallatie), trapopgang, maatwerk garderobekast en moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

Aan de voorkant stap je binnen in de keuken. Deze is super luxe en komt uit 2017! De keuken is ingericht in U-opstelling met extra hoge kasten en een composiet werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits inductiekookplaat, brede afzuigkap, heteluchtoven, combimagnetron, vaatwasser, koffiemachine en koel-vriescombinatie.

In het midden is ruimte voor een gezellige eethoek. Aan de tuinzijde bevindt zich de royale woonkamer met uitbouw. Hier is meer dan voldoende ruimte voor een grote zithoek. Er is een handige trapkast en een mooie nieuwe kunststof schuifpui met een houten uitstraling.

De gehele begane grond is voorzien van vloertegels met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, inloopkast, moderne badkamer. Aan de achterkant van het huis ligt de grote hoofdslaapkamer met aansluitend de geweldige inloopkast. De gehele achterpui is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen (houten uitstraling) met kiep-kantelramen. De inloopkast is gemaakt in een voormalig slaapkamer en is daarom super ruim! Via een schuifdeur stap je binnen in een luxe kastenruimte. Er zijn hoogwaardige kasten op maat gemaakt met inbouwspots, lades, hangruimte en legplanken. Natuurlijk kun je van deze inloopkast ook weer een extra slaapkamer maken! De 2e slaapkamer tref je aan de voorzijde en heeft eveneens een mooie ingebouwde kast met schuifdeuren. De badkamer is van alle gemakken voorzien: een ligbad, douchecabine, meubel met dubbele wastafel en 2e toilet. De badkamer is afgewerkt met inbouwkranen, een RVS designradiator en inbouwspots.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een tapijtvloer.

2E VERDIEPING: Open zolder met de mogelijkheid om 2 slaapkamers te realiseren. De ruime zolder is tot in de puntjes afgewerkt! Een fijne plek om als werkplek te gebruiken of bijvoorbeeld als hobby- of logeerkamer. Er zijn aan beide kanten grote kunststof dakramen aanwezig (v.v. luxaflex) en de zolder heeft airconditioning. De Remeha CV-combiketel uit 2013 en de wasaansluitingen zijn netjes achter inbouwkasten afgewerkt. Er is opbergruimte op de vliering en achter knieschotten aanwezig.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer.

BUITEN: De woning heeft een rustige ligging in een kindvriendelijke woonwijk met fraaie vrijstaande huizen aan de overkant. Om de hoek van het ‘Valckesteynse Bos’, op enkele minuten lopen van het dorpscentrum en de basisschool aan het einde van de straat. Een ideaal plekje voor een (jong) gezin. In de achtertuin op het zuiden is het de hele dag zonnig! De tuin is voorzien van sierbestrating en diverse groenborders met veel wintergroen. Zo ziet de tuin er het hele jaar gezellig uit. Er is een ruime stenen berging, een achterom en een elektrisch zonnescherm in dezelfde kleur grijs als de schuifpui.

KENMERKEN:

- Uitgebouwde instapklare tussenwoning;

- Mogelijkheid voor het maken van 5 slaapkamers;

- Ligging in de gewilde woonwijk ‘Valckesteyn’;

- Op loopafstand van winkels, scholen en natuur;

- Metrostation vlakbij (Rotterdam 20 minuten);

- Ruime open zolder met airconditioning;

- Lage energierekening door 9 zonnepanelen;

- Waterontharder voor kalkvrij water;

- Zonnige achtertuin op het zuiden;

- Achterzijde kunststof kozijnen met dubbele beglazing en kiep-kantelramen;

- Voorzijde hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2013;

- Perceel 137 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte circa 117 m2;

- Inhoud circa 426 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy