Blaakse Wetering 57

te Poortugaal

€ 370.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UITERAARD UW GEGEVENS NAAR ONS MAILEN VOOR DE RESERVELIJST. **

Heerlijk vrij wonen aan een groene singel? Hier kan het! Dit ROYALE RIJTJESHUIS heeft een ZONNIGE TUIN op het westen en een extra grote zolder door de SPECIALE PUNTGEVEL. Hier heb je elke dag mooi uitzicht op de mooie singel in de geliefde woonwijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal. De woning biedt een woonkamer met open keuken, 4 grote slaapkamers en een STIJLVOLLE BADKAMER. Op de extra grote zolder met puntgevel én dakkapel is ruimte voor een 5e slaapkamer! In de heerlijke achtertuin geniet je van veel zon en staat een grote stenen berging. De wijk biedt een HEERLIJKE WOONOMGEVING voor stellen en (jonge) gezinnen met aan het einde van de straat het METROSTATION en de basisschool, de winkels in het hart van Poortugaal op fietsafstand en goede snelwegverbindingen met de Randstad. Een super leuke plek om te wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (9 groepen), trapopgang en toilet met fonteintje.

De woonkamer aan de achterzijde van het huis heeft een handige trapkast en een mooie grote pui met openslaande deuren naar de achtertuin. Hier is ruimte voor een gezellige zithoek en eettafel.

Aan de voorzijde van het huis is de keuken te vinden. Vanaf hier geniet je tijdens het koken ook van het mooie uitzicht over de singel. Er is een U-opstelling aanwezig met kunststof werkblad en diverse inbouwapparatuur: een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koel-/vriescombinatie.

In de woonkamer en keuken ligt een eikenhouten vloer. In de hal liggen tegels.

1E VERDIEPING: Overloop met grote vaste kast, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De hoofdslaapkamer aan de achterkant van het huis is voorzien van een grote schuifwandenkast. Aan de voorkant heeft de 2e slaapkamer een mooie ligging, weer met uitzicht over de singel. De 3e slaapkamer aan de achterkant is ook een volwaardige kamer. De ruime badkamer heeft een grote doucheruimte met glazen wand, houten wastafelmeubel met stenen waskom en een 2e toilet (hangcloset).

De 1e verdieping is deels voorzien van laminaatvloeren en deels van tapijt.

2E VERDIEPING: Grote open zolderruimte met 4e slaapkamer en wasruimte. De zolder in dit huis is extra groot door de puntgevel aan de voorkant en heeft ook nog eens een dakkapel aan de achterkant! De 4e slaapkamer aan de achterzijde van de woning maakt gebruik van de dakkapel. De wasruimte biedt naast de wasaansluitingen plaats voor de Remeha CV-ketelcombiketel uit 2014. Het open voorste gedeelte van de zolderverdieping heeft door de puntgevel, hoge nok en het grote dakraam een ruimtelijk effect. Hier zijn 2 inbouw schuifdeurkasten aanwezig voor extra opbergruimte. Op deze plek kan gemakkelijk een ruime 5e slaapkamer gemaakt worden.

De 2e verdieping is grotendeels voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: Dit huis heeft een waanzinnige ligging! Door de bordesverhoging waarop de woning gebouwd is, heeft u vrij zicht over de singel aan de voorzijde. Hier is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De fijne achtertuin biedt door de ligging op het westen de gehele middag en avond heerlijk de zon. De achtertuin is aangelegd met bestrating, groenborders en houten schuttingen. Achterin is een grote stenen berging en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Royale tussenwoning met puntgevel en dakkapel;

- Met 4 ruime slaapkamers (5 mogelijk);

- Schitterende ligging aan brede groene singel;

- Ruime en zonnige achtertuin op het westen;

- Grote stenen berging aanwezig (circa 10 m2);

- Op loopafstand van de basisschool en metro;

- Met de metro binnen 20 minuten in hartje Rotterdam;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel (2014);

- Perceel 144 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 143 m2;

- Inhoud circa 433 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy