Oosterduin 140

te Ouddorp

€ 279.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Zoekt u een VAKANTIEWONING in Ouddorp? Deze VRIJSTAANDE BUNGALOW is zowel geschikt voor eigen gebruik als voor verhuur! Het moderne huisje voor 4 personen ligt op het mooie ‘STRANDPARK DUYNVILLE’ en op loopafstand van het uitgestrekte NOORDZEESTRAND! De woning heeft een lichte woonkamer en halfopen woonkeuken, 2 slaapkamers met 2 badkamers en suite. Dankzij VEEL GROTE RAMEN rondom is er veel lichtinval. Rondom de bungalow is genoeg ruimte om heerlijk te kunnen zonnebaden of voor de kinderen om te spelen. Het gezellige park biedt vele activiteiten voor kinderen. Ook in de omgeving van Ouddorp met haar GEZELLIGE DORPSKERN, heerlijke restaurants en leuke boetiekjes is genoeg te beleven. De woning wordt VOLLEDIG GEMEUBILEERD opgeleverd. Groot pluspunt: een PERFECTE INVESTERING door de lopende verhuurovereenkomst.

LET OP: De vraagprijs is exclusief BTW (voor ondernemers aftrekbaar).

INDELING:

BEGANE GROND: Overdekte entree met deur naar de woning en naar de berging met was aansluitingen en de Intergas Cv-installatie (2015).

Hal met meterkast en moderne toiletruimte met hangcloset. De woonkamer heeft een glazen pui en deur naar de veranda en het zijraam geeft extra lichtinval. De half open woonkeuken aan de achterkant is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Vanaf de eettafel in de keuken kijkt u naar buiten door de in 2 delen te openen schuifpui. Beide slaapkamers hebben een badkamer en suite voorzien van douche of ligbad.

De gehele begane grond is v.v. houtmotief plavuizen met vloerverwarming. De gehele woning is volledig gemeubileerd (incl. TV in woonkamer en slaapkamer).

BUITEN: Perfecte ligging op het mooie en groene ‘Strandpark Duynville’. Een royale achtertuin op het zonnige zuidwesten met gras en groen. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim terras over de gehele breedte van de woning. De tuin is omheind waardoor kleine kinderen of honden hier veilig kunnen spelen.

KENMERKEN:

- Fijne vakantiebungalow op ‘Strandpark Duynville’;

- Actieve verhuurovereenkomst tot 31-12-2021 (verplicht);

- Verhuurovereenkomst voor 2022 opzegbaar in overleg;

- Vraagprijs is excl. parkkosten (voor o.a. Internet en TV);

- WIFI en internet aansluitingen aanwezig;

- Kindvriendelijke woning met omheinde tuin;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Gelegen op eigen grond (GEEN erfpacht grond);

- Recreatievoorzieningen op het park;

- Direct nabij het Noordzeestrand (loopafstand);

- Nabij dorpscentrum Ouddorp (fietsafstand);

- Intergas CV-combiketel uit 2015;

- Perceel 410 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte circa 80 m2;

- Inhoud circa 421 m3;

- Bouwjaar circa 2015.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy