Nicolaas van Puttenstraat 47

te Poortugaal

€ 392.500,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Wat een pareltje! Een super tof rijtjeshuis MET UITBOUW en ZONNIGE TUIN is echt he-le-maal af. Pak die verhuisdozen maar in! Het huis ligt op een fijn plekje in de geliefde woonwijk ‘Valckesteyn’ aan de noordkant van Poortugaal. De woning heeft een royale tuingerichte woonkamer, LUXE OPEN KEUKEN, 4 slaapkamers (5 mogelijk) en LUXE BADKAMER. Opbergruimte is in overvloed aanwezig op de grote vliering en in de stenen berging. Het huis is in 2021 extern geschilderd en ook de tuinen zijn strak aangelegd. In de ACHTERTUIN OP HET ZUIDEN kun je altijd heerlijk van het zonnetje genieten. Direct voor de deur zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. De kindvriendelijke woonwijk is ideaal voor (jonge) gezinnen met op de hoek van de wijk het metrostation, een basisschool en het ‘Valckesteynse Bos’. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg (20 minuten naar hartje Rotterdam). Een geweldige plek om te wonen!

LET OP: Oplevering afhankelijk van nieuwbouwwoning, indicatie 1e kwartaal 2022.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen en glasvezel), trapopgang en luxe toilet met beton-grijze tegels en fonteintje (2017).

De royale woonkamer met uitbouw aan de achterzijde van de woning heeft een grote schuifpui naar de achtertuin en handige trapkast. Naast de schuifpui is een aansluiting voor een gashaard aanwezig. Voorin het huis vindt u de luxe open keuken die in 2017 geheel nieuw is geplaatst. De opstelling in U-vorm is super gaaf afgewerkt in een stoere beton-grijze kleur. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 6-pits gasfornuis met extra brede oven en RVS afzuigkap, gootsteen met Quooker, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. In de keuken is zelfs aan een zitje met opbergruimte gedacht!

De gehele begane grond is voorzien van een lichte laminaatvloer met vloerverwarming en is afgewerkt met gestuukte wanden en plafonds.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers (3 mogelijk), luxe badkamer en separaat luxe toilet met beton-grijze tegels en fonteintje (2016). De royale hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Deze kan gemakkelijk gesplitst worden in 2 slaapkamers. De ruime 2e slaapkamer ligt aan de voorkant. De luxe badkamer is in 2017 geheel vernieuwd met stoere beton-grijze tegels. Alles zit erin: een inloopdouche, ligbad en mooi wastafelmeubel met waskom.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, wasruimte. Op de overloop is een kast aanwezig met Vaillant CV-combiketel uit 2019 en toegang tot de royale opbergvliering. In de wasruimte is een klein dakraam aanwezig. Op de overloop en in de wasruimte is ruimte voor een wasrek en/of strijkplank. De 3e slaapkamer aan de achterzijde en 4e slaapkamer aan de voorzijde zijn beiden voorzien een groot dakraam en een leuk nisje met planken.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een ruim opgezette straat met voldoende parkeergelegenheid. De voor- en achtertuin zijn strak en onderhoudsarm aangelegd met moderne grijze bestrating. De achtertuin op het zuiden biedt altijd een zonnig plekje. De tuin is aangelegd met bestrating, kunstgras en groenborders. Er is een grote stenen berging en achterom aanwezig. Op de gevel is een voorbereiding voor een elektrisch zonnescherm aanwezig.

KENMERKEN:

- Moderne tussenwoning met uitbouw;

- Er zijn 4 slaapkamers aanwezig (5 mogelijk);

- Luxe keuken, badkamer en toiletten uit 2017;

- Rustige ligging in kindvriendelijke wijk ‘Valckesteyn’;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;

- Achtertuin op het zuiden met veel zon;

- Vrijstaande stenen berging (circa 10 m2);

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2021;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel (2019);

- Perceel 140 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 138 m2;

- Inhoud circa 476 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy