Landheer 66

te Poortugaal

€ 524.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in een royale woning aan een groene singel. Het kan in deze MODERNE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met maar liefst 5 slaapkamers én 2 badkamers. Ideaal voor (grote) gezinnen! Het huis heeft een brede woonkamer met open haard, een moderne woonkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een voorzolder en een handige INPANDIGE GARAGE. Zuinig wonen door de 9 ZONNEPANELEN uit 2020 op het dak. Gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk ‘Plan Landweg’ in het mooie dorp Poortugaal. Aan de voorkant zicht op de brede straat met groene singel en een EIGEN OPRIT. Aan de achterkant de brede TUIN OP HET ZONNIGE ZUIDOOSTEN met veel privacy en groen. Praktisch, modern, ruim en op een topplekje! Vanaf het huis loop je naar de winkels, meerdere scholen en de mooie natuur van de polders. Met de METRO ben je binnen 20 minuten in hartje Rotterdam. Zien wij jou snel bij een bezichtiging in dit leuke huis?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met vernieuwde meterkast (10 groepen), trapopgang en half betegeld toilet met fonteintje. Vanuit de hal bereik je de inpandige garage met elektrische garagedeur (2019).

Een mooie brede woonkamer aan de tuinzijde met een schuifpui en veel lichtinval door de grote ramen. Hier is meer dan genoeg ruimte voor een gezellige zithoek bij de sfeervolle open haard en een grote eettafel om met familie of vrienden te dineren.

De halfopen woonkeuken aan de voorkant heeft mooi uitzicht over de singel. Er is een moderne hoekopstelling aanwezig uit 2011 met witte kasten en kunststof grijs werkblad. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, brede afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, stoomoven en koel/vriescombinatie. In de gezellige keuken is ruimte voor een eettafel.

De gehele begane grond is voorzien van een mooie lamelparket vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 4 slaapkamers, 2 badkamers, berging. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis. Deze heeft een badkamer en suite met ligbad, douchecabine en 2 wastafels. De 2e en 3e slaapkamer liggen aan de voorkant met uitzicht op de singel. De 4e slaapkamer boven de garage heeft een ruimtelijk gevoel door de open nok. Hier is een handige grote berging aanwezig. Op de overloop is de 2e badkamer aanwezig met douchecabine, wastafel en wasaansluiting. Super handig met een (groot) gezin!

2E VERDIEPING: Voorzolder en 5e slaapkamer. Op de voorzolder hangt de Intergas CV-combiketel (2009) en is opbergruimte achter knieschotten aanwezig. De 5e slaapkamer is ruim door de dakkapel en heeft een extra wastafel.

De gehele 1e en 2e verdieping zijn voorzien van tapijt.

BUITEN: Een super fijn plekje met uitzicht over de singel in de kindvriendelijke woonwijk ‘Plan Landweg’. In de voortuin is op de oprit altijd een plekje voor de auto. De achtertuin op het zonnige zuidoosten is aan de zijkant afgesloten met een poort. Hier kun je met veel privacy heerlijk genieten van de zon en het mooi aangelegde groen. Er zijn twee terrassen gemaakt, zodat je altijd kunt wisselen tussen zon en schaduw. Op de achtergevel is een handmatig bedienbaar zonnescherm aanwezig.

KENMERKEN:

- Royale en moderne twee-onder-een-kapwoning;

- Met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers;

- Extra bergruimte achter slaapkamer 1e verdieping / knieschotten zolder;

- Kindvriendelijke ligging aan de groene singel;

- Op loopafstand van winkels, scholen en metro;

- Zonnige en groene achtertuin op het zuidoosten;

- Eigen oprit en inpandige garage (circa 13 m2)

- Zuinig wonen met 9 zonnepanelen (okt. 2020);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2018;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Alarminstallatie aanwezig;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 233 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 156 m2;

- Inhoud circa 576 m3;

- Bouwjaar circa 1993.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy