Albrandswaardsedijk 49

te Poortugaal

€ 389.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UITERAARD UW GEGEVENS NAAR ONS MAILEN VOOR DE RESERVELIJST. **

Een buitenkansje! Dit charmante VRIJSTAANDE JAREN ’30 HUIS beneden langs de dijk aan de rand van Poortugaal met een GROTE ZONNIGE TUIN. Nog beter: de laatste jaren GEHEEL VERNIEUWD met behoud van alle mooie AUTHENTIEKE DETAILS. Een combinatie van glas-in-lood en paneeldeuren met dubbele beglazing en extra isolatie. Comfortabel wonen in een authentiek jasje! Het huis heeft een lichte woonkamer, moderne keuken, 3 slaapkamers en NIEUWE BADKAMER. Opbergruimte is er meer dan genoeg op de vliering en in de stenen berging. EEN UNIEK PLEKJE: gelegen vlakbij het dorpshart van Poortugaal op een eiland met eigen bruggetje. De riante voortuin op het zuidwesten is mooi groen aangelegd. Beneden aan de dijk is het heerlijk rustig en geniet je de hele dag van de zon. In de achtertuin op het noordoosten die grenst aan het water kun je perfect ontbijten in het zonnetje of bij hitte in de schaduw zitten. Lopend doe je even een boodschapje in het dorp of met de fiets ben je zo bij de METRO NAAR ROTTERDAM. Ben jij binnenkort de nieuwe bewoner van dit droomhuis?

INDELING:

BEGANE GROND: Zijentree, lichte en sfeervolle hal met trapopgang, garderoberuimte, betegeld toilet. Ruime tussenhal met kelderkast (v.v. vernieuwde meterkast) en raam naar het achterterras. Super handig voor voorraad!

De woonkamer aan de zonnige voorzijde heeft rondom veel lichtinval door de vele ramen met schitterend glas-in-lood. Je kijkt uit op jouw eigen royale voortuin en de groene dijk! Er is meer dan genoeg ruimte voor een zithoek en een eettafel.

De separate keuken ligt aan de achterzijde met een deur naar de tuin. De moderne witte opstelling uit 2014 heeft een zwart kunststof aanrechtblad, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, gootsteen, vaatwasser, combi-oven (2020) en koelkast met vriesvak.

De begane grond is volledig voorzien van een lichte laminaatvloer, gestuukte wanden en sfeervolle (sier)balkenplafonds. De radiatoren in de woonkamer zijn v.v. mooie bekleding.

1E VERDIEPING: Ruime overloop, 3 slaapkamers, gloednieuwe badkamer (2020). Vanaf de overloop is een trap naar de grote opbergvliering. De 2 slaapkamers aan de voorzijde hebben beide een vaste kast en rolluiken. De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar het platte dak van de keuken. De badkamer uit 2020 kan zo in een woonmagazine! Super stijlvol ingericht en afgewerkt met o.a. zwarte kranen. Er is een inloopdouche met glazen cabine, wastafelmeubel met waskom en grote ronde spiegel en een designradiator. Een tof detail: het plafond is open tot de nok voor een sfeervol en ruimtelijk effect.

Op de 1e verdieping zijn nieuwe kiep-kantelramen geplaatst (2021). De originele houten vloer is lichtgrijs gelakt. Alle wanden en plafonds zijn gestuukt.

BUITEN: Direct bij aankomst valt de sfeer van het wonen beneden aan de dijk op. Veel privacy en een eigen toegangsbruggetje! De royale tuin aan de voorkant ligt op het zuidwesten en is daarom een perfecte plek om de gehele dag van het zonnetje te genieten. De achtertuin is via de zijkant en de keukendeur te bereiken. Hier is een ruim betegeld terras grenzend aan het water. Heerlijk voor een ontbijtje in de zon of een fijne schaduwplek op warme zomerdagen. De ruime stenen berging met houten bekleding vind je aan de achterkant. Een handige ruimte voor o.a. fietsen en tuinartikelen. Hier zijn ook de was-/droogopstelling en de Vaillant CV-combiketel (2014) aanwezig.

?

KENMERKEN:

- Charmant vrijstaand jaren ’30 woonhuis;

- In de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd;

- Authentieke details: o.a. glas-in-lood en paneeldeuren;

- Schitterende groene ligging onder aan de dijk;

- Vlakbij het dorpshart en het metrostation;

- Royale voortuin op het zonnige zuidwesten;

- Betegelde achtertuin op het oosten aan het water;

- Grote stenen schuur achterzijde (circa 11 m2);

- Dak, vloer en gevel zijn na-geïsoleerd;

- Houten kozijnen (deels vernieuwd in 2021);

- Vrijwel geheel v.v. dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in april 2021;

- Vrijwel geheel v.v. grotendeels handmatige rolluiken;

- Vaillant CV-combiketel uit 2014;

- Perceel 281 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 84 m2;

- Inhoud circa 332 m3;

- Bouwjaar circa 1932.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy