Achterdijk 37

te Rhoon

€ 425.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Een buitenkansje! Een charmante 2^1 KAPWONING aan de rand van Rhoon met GROTE ZONNIGE TUIN en authentieke details zoals GLAS IN LOOD. De comfortabele woning heeft een grote lichte woonkamer, aangebouwde leefkeuken, 2 slaapkamers en een grote badkamer. Dankzij een vaste trap en een GROTE DAKKAPEL op de 2e verdieping is er nog meer ruimte gecreëerd voor een royale 3e slaapkamer. De woning biedt veel extra opbergruimte achter de knieschotten, in de vaste kasten of in 1 van de bergingen. In de heerlijke tuin op het zuidoosten geniet u van de rust en PRIVACY. De tuin heeft veel groen, een prachtige natuurvijver, volière en een EIGEN MOESTUIN. Op deze prachtige plek geniet u de gehele dag van de zon. Binnen enkele minuten bent u in het gezellige DORPSCENTRUM van RHOON of zit u in de METRO die u binnen 20 minuten in het stadscentrum van ROTTERDAM brengt.

INDELING:

BEGANE GROND: Via de loopbrug bereikt u de tuin met toegang tot de zijentree, leefkeuken, woonkamer, hal, toilet, kelder, meterkast en trapopgang.

Via de zijentree bereikt u de aangebouwde woonkeuken met veel lichtinval dankzij de aanwezige lichtkoepel. De keuken in U-opstelling is voorzien van een Borreti 5-pits gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, en koelkast. De sfeervolle keuken biedt tevens voldoende ruimte voor een riante eettafel en opbergkasten.

De keuken is voorzien van een tegelvloer.

Vanuit de keuken bereikt u de woonkamer. De lichte woonkamer heeft een sfeervolle openhaard met houtkachel en biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek en extra eettafel, speelhoek voor de kinderen of fijne leesplek.

De woonkamer is voorzien van een lichte houten vloer.

Via de woonkamer bereikt u de hal met meterkast (6 groepen + krachtstroom), het volledig betegelde toilet en de handige wijnkelder met wasmachineopstelling en extra opbergruimte. In de hal ervaart u de authentieke sfeer van de woning met het originele glas in lood raam aan de voorzijde en de paneel binnendeuren met glas in lood.

1E VERDIEPING: Ruime overloop, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de achterzijde van de woning treft u de grote slaapkamer met toegang tot het balkon. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een doucheruimte, wastafelmeubel, 2e toilet en kunststof dakkapel. De gehele voorzijde is voorzien een grote dakkapel en dit zorgt voor aanzienlijk meer ruimte. De 2e slaapkamer is voorzien van een vaste kast. Deze ruimte is momenteel in gebruik als kantoorruimte maar kan door het plaatsen van een deur eenvoudig ingericht worden als slaapkamer.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijt.

2E VERDIEPING: Door het plaatsen van een vaste beukenhouten trap is er een zee aan ruimte bijgekomen op de 2e verdieping. Hier bevindt zich een grote dakkapel aan de achterzijde en dit maakt de ruimte zeer geschikt als 3e slaapkamer. Tevens is hier de CV-ketel opstelling (Nefit/2011) weg gewerkt en is er extra veel opbergruimte achter de aanwezige knieschotten en in vaste kasten.

De 2e verdieping is voorzien van tapijt.

BUITEN: Direct bij aankomst valt de sfeer van het wonen aan de dijk op. Er is veel privacy dankzij de rustige ligging, het groen in de tuin en een eigen toegangsbruggetje. In deze sfeervolle tuin is van alles te beleven! Zo is er een vijver partij, een volière waar vogels en kippen worden gehouden en ook een eigen moestuin waar diverse groenten groeien. De royale tuin op het zuidoosten geeft u de gehele dag verschillende mogelijkheden om te kiezen tussen zon of schaduw dankzij de aanwezigheid van diverse terrassen en een gazon. Leuk detail: een gedeelte van de tuin is bestraat met originele “Rotterdamse” bakklinkers. De tuin heeft 2 bergingen en extra opbergruimte onder de overkapping achter de schuur.

KENMERKEN:

- Charmante 2^1 kapwoning;

- Authentieke details: o.a. glas-in-lood;

- Rustige ligging aan doodlopende dijk;

- Vlakbij het dorpshart en het metrostation;

- Royale groene tuin op het zuidoosten;

- Gehele begane grond voorzien van elektrische rolluiken;

- Veel bergruimte dankzij meerdere bergingen;

- Meer leefruimte dankzij dakkapellen;

- Vrijwel geheel v.v. dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2011;

- Perceel 548 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak: circa 96 m2;

- Inhoud: circa 396 m3;

- Bouwjaar: circa 1930.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy