Middeldijkerplein 308

te Barendrecht

€ 795.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit fantastische PENTHOUSE op de 18e VERDIEPING met een woonoppervlak van 180 m2 biedt een geweldig UITZICHT over Barendrecht! Het hoogste appartement van Barendrecht heeft 2 aparte entrees (waaronder een privé portiek), een royaal terras, 2 privé parkeerplekken in de ondergelegen garage en een berging. Het appartement is gelegen op een zeer centrale locatie op steenworp afstand van het winkelcentrum “Carnisse Veste” en heeft een directe tram verbinding met Rotterdam centrum. De woning is van alle gemakken voorzien met o.a. een riante woonkamer met groot balkon , LUXE OPEN KEUKEN met inbouwapparatuur , 3 slaapkamers, 2 BADKAMERS, wasruimte en VLOERVERWARMING in de gehele woning. Dankzij grote raampartijen van boven tot aan de grond kunt u extra genieten van het mooie uitzicht. Het appartementencomplex biedt op loop- en fietsafstand een prettige combinatie van comfort ( winkelcentra, scholen, tramstation) en ontspanning ( De Carnisse Grienden, het Inge de Bruijn zwembad, de golfbaan van Rhoon etc.) en met de snelweg dichtbij bent u binnen no-time waar u wilt zijn!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de parkeergarage met 2 parkeerplaatsen in de onderbouw en berging.

18E VERDIEPING: Via de galerij heeft u toegang tot het appartement, maar er is zelfs een tweede ingang via een privé portiek. De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Hier vindt u o.a. de meterkast ( 14 groepen), een alarmsysteem, een handige opbergkast en het separaat toilet met hangcloset, fonteintje en volledig betegeld.

Vanuit de riante woonkamer en open keuken heeft u prachtig uitzicht over Barendrecht en zelfs de skyline van Rotterdam! De open keuken is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken o.a. over een keramische plaat met Teppanyakiplaat, afzuigkap, oven, magnetron en bordenverwarmer. Verder zijn er 2 koelkasten, een vaatwasser en koffiezetapparaat aanwezig. De keuken heeft veel opbergruimte in de aanwezige kasten en grote lades. De Steinhaus keuken is uitgevoerd met crèmekleurige kasten en een natuurstenen aanrechtblad.

De riante woonkamer met hoog plafond (3,29m) is ruim opgezet en geeft voldoende ruimte voor een grote zit- en eethoek. Via de woonkamer heeft u toegang tot de wasruimte met wasmachineopstelling, een WTW installatie en extra opbergruimte. De grote raampartij van boven tot op de grond zorgt voor een lichte woonkamer waar je veel plezier hebt van het prachtige uitzicht. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Op het ruime balkon op het zuidwesten kunt u het hele jaar genieten van het zonnetje en het prachtige uitzicht.

De grote slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en ook hier heeft u ook een riant uitzicht door een prachtig gevelboograam. De slaapkamer beschikt over een inloopkast en een open badkamer die volledig betegeld is en is voorzien van een douchecabine, 2e toilet en dubbele wastafel.

De 2e ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van inbouwkasten. De 3e slaapkamer is ook voorzien van inbouwkasten en is momenteel in gebruik als kantoorruimte. De 2e badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel en designradiator.

Het gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden, een plavuizenvloer en vloerverwarming.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Centrale ligging tegenover winkels en openbaar vervoer;

- Parkeergarage met 2 eigen parkeerplaatsen;

- Ruime berging in de onderbouw;

- Groot balkon op het zuidwesten (16 m2);

- Prachtig uitzicht over Barendrecht en de skyline van Rotterdam;

- Hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Verwarming doormiddel van stadsverwarming;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- VVE actief: bijdrage appartement €319,27 p/m, 2 parkeerplaatsen €49,74 p/m;

- Woonoppervlakte circa 180 m2;

- Inhoud circa 682 m3;

- Bouwjaar circa 2006.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy