Vuurdoorn 54

te Poortugaal

€ 629.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Van deze VRIJSTAANDE VILLA met zeeën van ruimte kun je GEHEEL NAAR EIGEN WENS je droomhuis maken! Het ideale huis voor een groot gezin met een fijne rustige ligging. Aan het einde van een autoluwe straat en met een BOOMGAARD naast de deur. De woning biedt veel mogelijkheden met een lichte ruime woonkamer, aparte keuken, 5 SLAAPKAMERS, en 2 BADKAMERS. De woning biedt mogelijkheid tot GELIJKVLOERSE BEWONING met twee slaapkamers en een badkamer en suite op de begane grond. Eén van deze kamers kan ook gebruikt worden als ruim kantoor of speelkamer voor de kinderen. Verder heeft de woning een EIGEN OPRIT met voldoende parkeerruimte, GARAGE met handige opbergvliering en een heerlijke RONDOM GELEGEN TUIN. De ligging van de woning is zeer prettig en kindvriendelijk. Een groene omgeving dichtbij de poldernatuur, diverse winkels in de dorpscentra van Rhoon en Poortugaal, meerdere scholen, een een gunstige ligging tussen de metrostations van Rhoon en Poortugaal, maar ook uitvalswegen naar Rotterdam en de verdere Randstad. Kortom: een ruim huis met potentie op een schitterende locatie.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (13 groepen), trapopgang, toiletruimte met fonteintje en ruime berging. Vanuit de hal heeft u toegang tot zowel het woon- als slaapgedeelte en de keuken.

De royale L-vormige woonkamer aan de voorzijde van de woning heeft veel lichtinval dankzij de grote ramen rondom. Hier is meer dan voldoende ruimte voor een grote zitgedeelte en eethoek waar heerlijk gedineerd kan worden met het hele gezin, vrienden en familie. Er is een open haard aanwezig en een schuifpui naar de tuin aan de zijkant. De aparte keuken heeft een eenvoudige opstelling en heeft een deur naar de tuin.

Op de begane grond bevindt zich de grote hoofdslaapkamer aan de linker achterzijde met een badkamer en suite, voorzien van een ligbad en wastafel. Deze kamer heeft een groot raam en deur naar de tuin. Aan de rechter achterzijde is een 2e slaapkamer welke ook heel goed als kantoor of speelkamer voor de kinderen ingericht kan worden.

De gehele begane grond is voorzien van tapijt.

1E VERDIEPING: Lange overloop met vlizotrap naar een grote vliering, en knieschotten, 3 slaapkamers, badkamer, stookruimte en een berging met gootsteen (voormalig doka).

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grote 3e slaapkamer met extra bergruimte achter knieschotten en een rolluik voor het raam. De 4e slaapkamer ligt aan de rechter zijkant van de woning en beschikt over een wastafel en dakkapel met rolluik met daaronder knieschotten. Naast deze kamer bevindt zich nog een grote bergruimte met gootsteen. Aan de achterkant ligt de grote 5e slaapkamer met een wastafel en knieschotten. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Op deze verdieping bevindt zich ook de grote stookruimte met CV-combiketel (Nefit/2001) , boiler en wasmachine aansluitingen.

De gehele 1e verdieping is deels voorzien van tapijttegels en deels van een linoleum vloer of zeil vloer.

BUITEN: Op de grote oprit aan de voorzijde is parkeerruimte voor 2 tot 3 auto’s. De ruime garage heeft aan de voorkant een roldeur die handmatig opent, aan de achterzijde openslaande deuren en een ruime vliering met raam. De tuin bevindt zich rondom de woning met veel groen, bestrating rondom en verschillende terrassen. Aan de achterzijde van de tuin is een achterom. De ramen zijn voorzien van rolluiken. De ligging aan een autoluwe straat met veel groen en speelgelegenheid in de boomgaard aan de zijkant is heerlijk rustig en kindvriendelijk.

KENMERKEN:

- Royale vrijstaande woning;

- Kindvriendelijke ligging aan autoluwe straat;

- Vlak bij winkels, scholen, twee bushaltes en twee metrostations;

- 5 slaapkamers (waarvan 2 op begane grond);

- 2 badkamers (waarvan 1 op begane grond)

- Woonkamer v.v. open haard;

- Ramen voorzien van rolluiken;

- Eigen oprit met ruimte voor 2-3 auto’s;

- Tuin rondom met achterom;

- Ruime garage met grote vliering;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel met boiler;

- Perceel: 429 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak: circa 215 m2;

- Inhoud: circa 910 m3;

- Bouwjaar: 1981.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy