Maria van der Duinstraat 11

te Poortugaal

€ 409.000,-- Kosten Koper

Verkocht

YES! Dit prachtige huis is precies wat je zoekt! Deze fijne HOEKWONING met UITBOUW en ZONNIGE TUIN is echt he-le-maal af. De verzorgde woning is voorzien van een BREDE GASHAARD, schuifpui en speelse zijramen voor extra lichtinval. Het huis beschikt over een lichte woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, ruime badkamer met douche én ligbad. Opbergruimte is in overvloed aanwezig op de GROTE VLIERING MET VASTE TRAP en in de uitgebouwde stenen berging in de achtertuin. Zowel voor- als achtertuin zijn strak aangelegd en in de ACHTERTUIN OP HET ZUIDEN kun je altijd heerlijk van het zonnetje genieten. Voor de deur zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. De kindvriendelijke woonwijk ‘VALCKESTEYN’ in Poortugaal is ideaal voor (jonge) gezinnen met vlakbij het metrostation, een basisschool en het ‘Valckesteynse Bos’. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg (20 minuten naar hartje Rotterdam). Een geweldige plek om te wonen: pak die verhuisdozen maar in!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (9 groepen), trapopgang en volledig betegelde toiletruimte met fonteintje.

De royale woonkamer met uitbouw aan de achterzijde van de woning heeft een schuifpui met shutters naar de achtertuin, handige trapkast en voldoende ruimte voor een grote zithoek en eethoek. Er is een sfeervolle grote gashaard aanwezig, verwerkt in een strakke koof met daarboven ruimte voor de televisie. Voor de gashaard is een afzuigsysteem direct naar buiten geïnstalleerd. De zijramen geven extra lichtinval in deze fijne ruimte.

Aan de voorkant vindt u de open keuken in U-opstelling met witte kasten en een donker werkblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 4-pits keramische kookplaat, oven, vriezer, vaatwasser, magnetron, boiler en koelkast.

De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, ruime badkamer.

De grootste slaapkamer aan de achterzijde van het huis heeft aan twee zijdes ingebouwde schuifwandenkasten en kunststof kiepramen met horren. De 2e slaapkamer ligt aan de voorkant en heeft extra lichtinval dankzij een zijraam. De royale badkamer is volledig betegeld, voorzien van vloerverwarming en ingedeeld met een ligbad, aparte douche en 2e toilet. De wastafel is gemaakt van een robuuste houten plank met natuurstenen waskom, dit geeft de badkamer een unieke uitstraling.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De trappen naar de 1e en 2e verdiepingen zijn bekleed met tapijt.

2E VERDIEPING: Overloop met Remeha CV-combiketel(2013), wasmachineaansluiting met handige gootsteen, 2 slaapkamers en vaste trap naar vliering. De dakramen zowel voor als achter zorgen voor extra lichtinval. Knieschotten bieden extra bergruimte en via een vaste trap kan je naar de grote vliering waar nog meer opbergruimte aanwezig is!

De 3e slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot dakkapel. De 4e slaapkamer aan de voorzijde heeft een groot Velux dakraam en is in gebruik als werkkamer.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De voor- en achtertuin zijn strak en onderhoudsarm aangelegd. De voortuin beschikt over sfeervolle tuinverlichting, een buitenkraan en elektriciteitsaansluiting. Handig voor het schoonmaken van je auto! In de achtertuin op het zuiden geniet je heerlijk van de zon op de onderhoudsvrije composiet vlonder. De tuin is verder aangelegd met bestrating, groenborders, onderheide muren om de tuin en een achterom. Hier is ook de uitgebouwde stenen berging aanwezig met aan de achterzijde een elektrisch rolluik zodat fiets of eventueel motor handig kan worden weggezet. Aan de achtergevel op de begane grond hangen elektrische rolluiken en een elektrisch zonnescherm. De ramen op de andere verdiepingen aan de achterzijde zijn voorzien van handmatige rolluiken.

KENMERKEN:

- Uitgebouwde hoekwoning met zijramen;

- Ligging in kindvriendelijke woonwijk ‘Valckensteyn’;

- Winkels, scholen en metro dichtbij;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;

- Woonkamer v.v. brede gashaard met ombouw;

- Grotendeels houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Woonkamer v.v. elektrisch zonnescherm;

- Achtergevel v.v. van rolluiken (gedeeltelijk elektrisch);

- Vloerverwarming beneden en in badkamer;

- Onderhoudsarme achtertuin op het zuiden;

- Achterom en grote stenen berging;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2013;

- Perceel 130 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 114 m2;

- Inhoud circa 417 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy