Minstreel 14

te Rhoon

€ 315.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Deze FIJNE TUSSENWONING in de kindvriendelijke wijk Rhoon-Noord is de ideale woonplek voor een stel of (jong) gezin! Hier kunt u heerlijk genieten in de sfeervolle achtertuin aan het water en parkeren doet u voor de deur onder de carport. Verder heeft het huis een lichte woonkamer met openslaande deuren, VERNIEUWDE keuken (2019), 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De tuin is sfeervol ingericht met groen, bestrating, EEN TERRAS AAN HET WATER en is voorzien van een zonnescherm. De buitenkozijnen zijn in 2020 volledig GESCHILDERD. Het huis ligt op een rustige plek maar is op LOOP- EN FIETSTAFSTAND van het gezellige dorpscentrum van Rhoon, het metrostation en verschillende basisscholen. Ook heeft de woning een goede snelwegverbinding met de Randstad. Voor uw ontspanning bereikt u vanaf de woning lopend schitterende natuur om te wandelen en o.a. het Kasteel van Rhoon om de tuinen te bezoeken of een heerlijk hapje te eten.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (8 groepen), trapopgang en toilet.

De royale woonkamer aan de achterzijde van de woning heeft heerlijke openslaande deuren naar de tuin en is voorzien van nette radiatorombouw. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eettafel. Verder is er extra opbergruimte in de trapkast en is de achterzijde voorzien van een zonnescherm.

De open keuken voorin het huis is in 2019 vernieuwd en afgewerkt met witte fronten en een grijs composiet werkblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Verder bieden de Lemans hoekkast en brede lades voldoende bergruimte in de keuken.

De gehele begane grond is voorzien van een Quickstep laminaatvloer (2019).

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, ruime badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis. De 2e slaapkamer ligt aan de achterkant, heeft 2 dakramen en knieschotten voor extra bergruimte. De ruime badkamer is ingedeeld met douchecabine, sfeervol vrijstaand ligbad op pootjes, wastafelmeubel en 2e toilet.

De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, de overloop en trappen zijn bekleed met tapijt (2019).

2E VERDIEPING: Overloop met dakraam, berging met wasmachineopstelling en Remeha CV-combiketel (2009) en 3e slaapkamer. De 3e slaapkamer heeft een groot dakraam, knieschotten en een kleine vliering voor extra bergruimte.

De overloop is voorzien van tapijt (2019), de stookruimte van laminaat (2021) de slaapkamer heeft een laminaatvloer.

BUITEN: De voortuin van de woning heeft parkeermogelijkheid onder de carport en is voorzien van een stenen berging. Aan de overkant van de woning bevindt zich een speeltuintje voor de kinderen en extra parkeerplaatsen. De heerlijke achtertuin is gelegen op het westen en is sfeervol aangelegd met diverse terrassen, gras en groen. Aan het water aan de achterzijde bevindt zich een gezellige terras op de houten vlonder onder de knusse pergola. Verder is de tuin van alle gemakken voorzien met o.a.: buitenverlichting, een buitenkraan en stopcontacten.

KENMERKEN:

- Goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging in rustige straat;

- Parkeerplek onder eigen carport;

- Vlakbij winkels, restaurants, scholen en metrostation;

- Sfeervolle achtertuin op het westen;

- Stenen berging aan de voorzijde;

- De muren woonkamer zijn in 2019 glad gestuukt;

- De overige muren zijn 2019 gestuukt met lichte structuur;

- De buitenkozijnen zijn in 2020 geschilderd;

- Hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 160 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 93 m2;

- Inhoud circa 315 m3;

- Bouwjaar circa 1982.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy