Neel Gijsenpad 7

te Rotterdam

€ 380.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze FIJNE TUSSENWONING ligt in een rustige autovrije straat en op fietsafstand van het centrum van Rotterdam! Om de hoek treft u het park “zestienhoven” met o.a. een natuurspeeltuin en hertenkamp. De woning heeft een ruime woonkamer, vernieuwde keuken (2019), maar liefst 5 slaapkamers en een badkamer, de twee slaapkamers op de 2e verdieping beschikken over een eigen wastafel. De achtertuin gelegen op het noordwesten heeft een gezellige overkapping. Zo kunt u het gehele jaar heerlijk buiten zitten. Gelegen in de wijk Overschie woont u in een heerlijke kindervriendelijke woonomgeving, kunt u varen in de Rotterdamse Schie en bent u binnen 15 minuten in hartje Rotterdam. Verder bereik je met de auto binnen no-time de snelweg. Kortom: een ideale plek om te wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, toilet met fonteintje. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met grote ramen en een deur naar de tuin. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eetgedeelte. De open keuken aan de voorzijde is in 2019 vernieuwd en is uitgevoerd in hoekopstelling met houtlook kasten en een grijskleurig kunststof keukenblad. Er is diverse inbouwapparatuur: een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, brede oven, RVS afzuigkap en koel-vriescombinatie.

De begane grond is grotendeels voorzien van een pakketvloer, de hal is voorzien van plavuizen.

1e VERDIEPING: Overloop, bergkast, 3 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grote slaapkamer met balkon. De 2e en 3e slaapkamers aan de achterzijde hebben een kunststof dakkapel met elektrische rolluiken. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een hoekbad met douche, wastafel en toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e VERDIEPING: Overloop, berging met Vaillant combiketel en 2 slaapkamers.

De grote 4e slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een eigen wastafel. Ook de 5e slaapkamer aan de achterzijde heeft een wastafel en een dakraam.

De gehele 2e verdieping is voorzien laminaatvloeren.

BUITEN: Deze tussenwoning ligt met de voorzijde aan een rustig voetpad met parkeerruimte in de zijstraat. De voortuin is volledig bestraat en biedt toegang tot de meterkast (6 groepen). De achtertuin is aangelegd met houten schuttingen, bestrating, groenborders en een houten overkapping met groen dak. In deze buurt is het rustig wonen met dichtbij het grote Park Zestienhoven. Toch bent u met de fiets zo bij Diergaarde Blijdorp en het centrum van Rotterdam en met de auto rijdt u binnen no-time op de snelweg.

KENMERKEN:

- Fijne tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers;

- Vernieuwde keuken (2019);

- Inpandige berging aan de voorzijde;

- Kindvriendelijke ligging aan autovrij voetpad;

- Tuin met overkapping;

- Centrale ligging vlakbij Rotterdam centrum en de snelweg;

- Ramen 1e en 2e verdieping voorzien van nieuw glas;

- Houtwerk buiten geschilderd in 2021;

- Vaillant CV-combiketel;

- Perceel115 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak: circa 116 m2;

- Inhoud: circa 419 m3;

- Bouwjaar: circa 1977.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy