Bartokstraat 1

te Rhoon

€ 289.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een VERZORGD 2-KAMER APPARTEMENT op de begane grond met zonnige tuin en IDEALE LIGGING in het DORPSCENTRUM VAN RHOON. Hier heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Dit hoekappartement beschikt over een ruime woonkamer, VERNIEUWDE OPEN KEUKEN (2018) met diverse inbouwapparatuur, één grote slaapkamer en een verzorgde royale badkamer. Het grote plus punt aan dit appartement is de heerlijke ZONNIGE ACHTERTUIN op het zuidoosten. Hier geniet u de gehele dag van de zon. De tuin heeft een groot TERRAS, verzorgde groen borders, een achterom met toegang tot de inpandige berging en een extra houten berging in de tuin. Het complex heeft een zeer actieve Vve en in de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De LIGGING van het appartementencomplex is FANTASTISCH. Op loopafstand het gezellige dorpscentrum van Rhoon, het metrostation Rhoon, diverse uitvalswegen maar ook de PRACHTIGE NATUUR van o.a. de “Rhoonse Grienden” is binnen een paar minuten te bereiken.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Vanuit de hal bereikt u de lichte woonkamer aan de achterzijde met ruime open keuken en toegang tot de zonnige achtertuin op het zuidoosten. Er is voldoende ruimte voor een royale zit- en eethoek. De open keuken (vernieuwd in 2018) beschikt over een hoek opstelling met kunststof werkblad en crème kleurige kasten. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van AEG: een vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie. Verder beschikt de keuken over een losse combimagnetron, veel kastruimte en is er extra lichtinval door het aanwezige zijraam.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een open hal met een handige bergkast,

separaat toilet met hangcloset en fonteintje, vaste kast met Vaillant cv-combiketel (2019), en toegang tot de badkamer en slaapkamer.

De ruime badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en de wasmachineaansluiting.

De grote slaapkamer is gelegen aan de voor- en zijkant van de woning waardoor de kamer extra ramen heeft. De slaapkamer is voorzien van twee grote schuifwandkasten voor extra opbergruimte.

De gehele woning is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer met tegellook en Spachtelputz wanden.

BUITEN: Aan de voorzijde van het appartementencomplex betreed u direct het appartement. Naast de entree van de woning bevindt zich de meterkast (7 groepen) welke vanuit buiten bereikbaar is. Naast het complex is voldoende parkeergelegenheid. Aan het einde van de straat zijn de winkels en aan de andere kant het metrostation. De achtertuin is volledig omgeven door dichtbegroeide klimopwanden waardoor u met veel privacy van de zon kunt genieten in de tuin. De goedverzorgde tuin is grotendeels bestraat met rondom groenborders en beschikt over een houten berging en achterom. Net buiten de tuin bevindt zich de deur naar de bergruimtes van het complex, met een eigen berging direct bij binnenkomst.

KENMERKEN:

- Ruim 2-kamer appartement op de begane grond;

- Vernieuwde keuken (2018);

- Volledig voorzien van houten kozijnen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Deels voorzien van zonwering;

- Eigen berging in de onderbouw (5m2) en houten berging in de tuin (4m2);

- Actieve VvE;

- Voldoende parkeergelegenheid naast het complex;

- Gelegen in dorpscentrum Rhoon;

- Metrostation Rhoon op loopafstand;

- Vaillant CV-combiketel uit 2019;

- In de koopovereenkomst zullen een ouderdoms-, asbest- en niet zelf-bewoningsclausule worden opgenomen.

- Vve: actief: bijdrage €166,- p/m

- Woonoppervlak: circa 78m;

- Inhoud: circa 242 m3;

- Bouwjaar: circa 1988.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy