Kofstraat 11

te Dordrecht

€ 299.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Aantrekkelijk gelegen INSTAPKLARE eengezinswoning op de Kofstraat ! Deze in 2008 gebouwde, ruime 5- kamer tussenwoning is gunstig gelegen in de “Wielwijk” nabij het 'Admiraalsplein', met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. De woning beschikt over een doorzon woonkamer, MODERNE OPEN KEUKEN, openslaande deuren naar de tuin, 4 slaapkamers en LUXE/MODERNE BADKAMER. De gehele begane grond is voorzien van plavuizen met VLOERVERWARMING De woning is gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Dordrecht en op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuut rijden. Bel snel voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree/hal met toiletruimte en trapopgang naar 1e etage.

Doorzon woonkamer met open keuken voorzien van moderne inbouwkeuken met 5-pits gaskookplaat met afzuiging, combi-magnetron, vaatwasmachine en koelkast. De gehele begane grond is v.v. een plavuizen vloer met vloerverwarming. De woonkamer geeft middels dubbele houten openslaande deuren toegang tot de achtertuin met stenen berging en eigen achterom.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

Slaapkamer 1 vindt u aan de voorzijde van de woning en voorzien van dakkapel met rolluik, slaapkamer 2 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van Velux dakramen. De luxe badkamer met dakkapel heeft een ruime inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

2E VERDIEPING: Open zolderruimte met opstelplaats van de CV- combiketel (Ferroli 2008) en de wasmachine-/drogeraansluiting.

De zolderetage geeft plaats aan 4e slaapkamer met 2 Velux dakramen en bergvliering.

BUITEN: De ligging aan een autovrije straat met groen en speelgelegenheid aan de voorzijde is heerlijk rustig en kindvriendelijk. Aan de zijstraten zijn parkeerplaatsen aanwezig. De achtertuin op het westen is onderhoudsarm aangelegd met bestrating.

KENMERKEN:

- Goed onderhouden rijwoning met 4 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging aan verkeersarme straat;

- Vlakbij winkels, restaurants, scholen en zorg;

- Goed onderhouden met veel extra’s;

- Onderhoudsarme achtertuin op het westen;

- Hardhouten kozijnen met HR++ dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Appartementsrecht;

- Circa 104 m2;

- Circa 370 m3;

- Bouwjaar 2008.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy