Molenleede 45

te Barendrecht

€ 645.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Wauw, dit huis is wat je zoekt! Deze schitterende UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAPWONING in jaren ’30 sfeer in de populaire woonwijk ‘Ter Leede’. In de afgelopen jaren STIJLVOL GERENOVEERD met een gezellige nieuwe indeling. Zonder klussen verhuizen dus! De woning biedt een sfeervolle woonkeuken met erker aan de voorkant, zeer royale uitgebouwde woonkamer met sfeerhaard, volledig geïsoleerde WERK- OF MUZIEKKAMER (voormalig garage), bijkeuken, 3 zeer ruime slaapkamers (4 of 5 mogelijk), inpandige berging en grote wasruimte. Extra gunstig is de VRIJE LIGGING OP DE HOEK naast het parkeerpleintje. In de voortuin is een oprit aanwezig voor 1 of 2 auto’s. De achtertuin op het noordoosten heeft veel privacy en DE GEHELE DAG ZON. De locatie is een perfecte combinatie van rust en voorzieningen. Op enkele minuten wandelen van het nieuw aangelegde natuurgebied ‘Zuidpolder’ en de ‘Oude Maas’, op fietsafstand van het dorpshart met een allerlei leuke winkels en dicht bij de snelweg en het treinstation met binnen 20 minuten hartje Rotterdam. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

INDELING:

BEGANE GROND: Overdekte entree, hal met meterkast (8 groepen), trapopgang en modern zwart betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De heerlijke sfeer door de nieuwe indeling van deze fijne woning komt direct bij binnenkomst op je af. Zo is er voorin het huis een gezellige en ruime woonkeuken gerealiseerd. Vanaf de eettafel kijk je door de erker de straat in. In het midden vind je de moderne keuken met hoekopstelling en eiland. De keuken is afgewerkt met witte kasten en een zwart composiet werkblad. Er is diverse apparatuur aanwezig: een 5-pits gasfornuis met extra brede oven en afzuigkap, halfhoge koelkast, vriezer, vaatwasser en gootsteen met Grohe 3-in-1 kokend waterkraan.

Door openslaande deuren in het midden van het huis stap je de woonkamer in. Super prettig om tijdens het koken of met een dubbel gezelschap de twee ruimten te kunnen splitsen. De woonkamer is verrassend royaal door de uitbouw aan de achterzijde. Er is veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren grenzend aan de tuin. Naast de sfeerhaard met schouw is er ook een handige studeerhoek gecreëerd. Natuurlijk ook perfect om een speelhoekje voor kinderen van te maken.

Achter in het huis is een handige bijkeuken te vinden met een deur naar de tuin en ruimte voor een extra voorraadkast en koelkast. Dit zorgt ook voor een doorgang naar de werk- of muziekruimte in de voormalig garage. Deze is volledig geïsoleerd, verwarmd en afgewerkt. Door de eigen entree via de zijkant is deze ruimte ideaal te gebruiken als kantoor-aan-huis of salon.

De begane grond is voorzien van een massief eiken visgraatvloer. De keuken is voorzien van zwarte tegels. In de bijkeuken en werkruimte ligt tapijt.

1E VERDIEPING: Ruime overloop, 2 grote slaapkamers, berging, ruime badkamer. Op deze verdieping zijn 2 grote gelijkwaardige slaapkamers gemaakt aan de voor- en achterzijde. In het midden is een berging aanwezig. Naar wens kunnen hier gemakkelijk weer 3 slaapkamers van gemaakt worden. De royale badkamer is afgewerkt met moderne zwarte tegels. Er is een ligbad, ruime douche met glazen deur en regendouchekop, meubel met dubbele wastafel en 2e toilet aanwezig.

2E VERDIEPING: Overloop, 3e slaapkamer, grote wasruimte. Aan de voorkant van het huis bevindt zich de grote 3e slaapkamer met dakkapel. De wasruimte aan de achterzijde heeft een dakraam. Hier vind je de Vaillant CV-combiketel uit 2018, was-/droogaansluitingen en mechanische ventilatie. Er is op de zolder rondom opbergruimte aanwezig achter knieschotten.

De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van laminaat. In de wasruimte ligt een vinylvloer.

BUITEN: In de voortuin is een oprit aanwezig met ruimte voor 1 of 2 auto’s. De tuin is aangelegd met klassieke bestrating en groen. Alle ramen aan de voorkant zijn voorzien van zwart-witte markiezen (uit 2019). Dit geeft het huis een sfeervolle uitstraling!

De achtertuin op het noordoosten heeft veel privacy (geen inkijk) en biedt de gehele dag zon. Hier kun je ’s zomers zelfs heerlijk tot circa 7 uur in het zonnetje zitten. De indeling van de tuin is speels met klassieke bestrating en veel groen. Zo zijn er twee fijne terrassen gemaakt voor een keuze tussen zon en schaduw. Ook is er een houten berging en een zijpoort aanwezig. Aan de voor- en achterkant is een buitenkraan.

KENMERKEN:

- Stijlvolle 2-onder-1-kapwoning op de hoek;

- Ligging in populaire woonwijk ‘Ter Leede’;

- Woonkamer met uitbouw en zolder met dakkapel;

- Drie grote slaapkamers aanwezig (4 of 5 mogelijk);

- Werk- of muziekkamer met eigen entree;

- Gehele woning goed afgewerkt en onderhouden;

- Speakeraansluitingen in woonkamer en keuken;

- Eigen oprit met ruimte voor 1 of 2 auto’s;

- Achtertuin op het noordoosten met gehele dag zon;

- Houten berging aanwezig (circa 5 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2019;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2018;

- Perceel 253 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 180 m2;

- Inhoud circa 628 m3;

- Bouwjaar circa 2004.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy