Schenkelstraat 20

te Rhoon

€ 224.500,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Charmant rijtjeshuis uit de jaren ’50 met DIEPE ACHTERTUIN op het noorden nabij het centrum van het gezellige dorp Rhoon. Een buitenkans voor de klusliefhebber om het huis geheel NAAR EIGEN SMAAK TE RENOVEREN! De woning beschikt over een doorzon woonkamer, aparte keuken, 3 slaapkamers, badkamer en opberg zolder. Het is mogelijk de woning te vergroten door bijvoorbeeld een vergunningsvrije uitbouw aan de achtergevel en het plaatsen van een dakkapel op de zolder. Het huis ligt in een fijne KINDVRIENDELIJKE STRAAT, perfect voor stellen of jonge gezinnen, op loopafstand van de winkels, het metrostation, basisscholen. Voor ontspanning bezoekt u de schitterende natuur van de polders, de Rhoonse golfbaan, de jachthaven of één van de leuke restaurantjes in gemeente Albrandswaard.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapkast v.v. meterkast, toiletruimte. Vanuit de hal is toegang tot de doorzon woonkamer en de aparte keuken met deur naar de tuin. De keuken is voorzien van een eenvoudige opstelling.

Op de benedenverdieping zijn verschillende leuke mogelijkheden om het huis te moderniseren of te vergroten. Door het doorbreken van de tussenmuur ontstaat een open keuken, door openslaande deuren loopt u zo de tuin in en met een uitbouw krijgt u een heerlijk grote woonkamer en keuken! Een uitbouw tot 2,50m diep mag zonder vergunning worden geplaatst.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met wasruimte. De slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche ruimte en wasmachineopstelling. Via de overloop heeft u via een vlizotrap toegang tot de ruimte bergvliering met klein dakraam. De opbergzolder is door het plaatsen van een dakkapel of nokverhoging te realiseren tot 4e slaapkamer.

BUITEN: De diepe achtertuin is gelegen op het noorden en heeft een ruime stenen berging (6 m2).

KENMERKEN:

- Ideale kans voor de klusliefhebber;

- Geheel naar eigen smaak te renoveren;

- Charmant jaren ’50 huis in knus straatje;

- Diepe achtertuin op het noorden;

- Begane grond kan tot 2,50m vergunningsvrij uitgebouwd worden;

- Zolder kan vergroot worden met dakkapel of nokverhoging;

- Houten kozijnen met dubbele en enkele beglazing;

- Warm water via geiser (gas).

- Perceel: 141 m2 eigen grond

- Woonoppervlakte: circa 84 m2;

- Inhoud: circa 298 m3;

- Bouwjaar: circa 1953.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy