Nachtwaker 11

te Rhoon

€ 339.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een fijne tussenwoning met ZONNIGE TUIN op het ZUIDWESTEN in een kindvriendelijke buurt . De perfecte woning voor starters of jonge gezinnen. Door de VRIJE LIGGING aan de voor- en achterzijde heb je veel privacy in huis. De woning heeft een lichte woonkamer, halfopen keuken, 4 slaapkamers en een ruime badkamer met vloerverwarming. De locatie is rustig en kindvriendelijk in centraal gelegen wijk ‘Rhoon Noord’. Er is direct voor de deur voldoende parkeerruimte aanwezig en aan de achterzijde ligt een groen speelpleintje voor de kinderen. In het gezellige dorp Rhoon vind je diverse leuke winkels en meerdere basisscholen. Via het METROSTATION op loopafstand en de snelwegen ben je binnen 20 minuten in hartje Rotterdam. Mogen we jou dit leuke huis laten zien?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (10 groepen), bergkast, trapopgang en volledig betegelde toiletruimte met hangtoilet en fonteintje.

Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken welke is ingedeeld in U-vorm met crèmekleurige kasten en grijs kunststof aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een vaatwasser (2020) en koel/vriescombinatie (2019) van Siemens, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap en magnetron. De oven is niet werkzaam.

De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning met een deur naar de tuin. De grote raampartij zorgt voor een fijne lichte kamer. Het woongedeelte beschikt over een trapkast en er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en grote eettafel.

De hal is voorzien van een tegelvloer en rest van de begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De grootste slaapkamer met een grote kunststof dakkapel ligt aan de achterkant van het huis. De 2e slaapkamer is tevens aan de achterzijde te vinden en beschikt ook over een deel van de dakkapel. Beide kamers zijn voorzien van elektrische rolluiken. De ruime 3e slaapkamer ligt aan de voorkant van de woning. De ruime badkamer is ingedeeld met een douchecabine, een ligbad, een wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en vloerverwarming.

Alle slaapkamers op deze verdieping hebben een verlaagd plafond met LED spotverlichting en een laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Overloop, 4e slaapkamer. Op de overloop bevinden zich de Remeha CV-combiketel (2019), was aansluitingen, een wasbak, een dakraam en toegang tot de vliering. De ruime 4e slaapkamer op de zolderverdieping heeft 2 dakramen aan de voor- en achterkant. Achter de knieschotten en op de vliering is veel extra opbergruimte aanwezig.

De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde aan een rustige straat met voldoende parkeerruimte voor de deur. De zonnige achtertuin op het zuidwesten heeft een vrije ligging. De tuin is grotendeels bestraat en voorzien van een groenborders, een vlonder, een stenen berging en een achterom. Op de achtergevel hangt een zonnescherm. Achter de tuin ligt een gezellige speeltuin, kortom: een ideale locatie voor een (jong) gezin!

KENMERKEN:

- Fijne tussenwoning met 4 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging in rustige straat;

- Voldoende parkeerplaatsen tegenover de woning;

- Kunststof dakkapel met rolluik en hor op de 1e verdieping;

- Op loopafstand van winkels, scholen en metro;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten met vrije ligging;

- Grotendeels houten kozijnen en deels kunststof kozijnen;

- Geheel voorzien van dubbele beglazing;

- 9 zonnepanelen aanwezig;

- Remeha CV-combiketel uit 2019;

- Perceel: 106 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte:circa 105 m2

- Inhoud: circa 359 m3;

- Bouwjaar: circa 1982.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy