Linnaeusstraat 1

te Poortugaal

€ 580.000,-- Kosten Koper

Verkocht

INSTAPKLARE HOEK WONING met ruime living door de uitbouw aan de achter- en zijkant van de woning, een luxe keuken met sfeervolle erker, moderne badkamer, 5 slaapkamers en een ruim DAKTERRAS op de 1e verdieping.. De royale en zonnige tuin is gesitueerd op het zuid-westen. Aan de zijkant van de woning heeft u VRIJ UITZICHT over het naast gelegen park met diverse sportvelden. De woning is gelegen op loopafstand van de dorpskernen van Poortugaal en Rhoon met onder meer een ambachtelijke slager, bakkers, supermarkten en andere leuke winkels. Het nabij gelegen metrostation is eveneens op loopafstand, waardoor de stad Rotterdam snel bereikbaar is. De bereikbaarheid per auto is ook ideaal nabij de uitvalswegen (A15) naar Rotterdam. Ideale ligging nabij de sportverenigingen, de Rhoonse Grienden, natuurgebied De Johannapolder en de Oude Maas. ?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. WOONKAMER Royale, uitgebouwde woonkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de uitbouw aan de achterkant en zijkant van de woning is een zeer ruime en lichte woonkamer ontstaan voorzien van openslaande deur naar de tuin. De vloer van de woonkamer is afgewerkt met een massieve eikenhouten vloer. KEUKEN (2018) De luxe designkeuken. De keukeninrichting is uitgevoerd in mat witte kleurstelling en afgewerkt met een taupe kleurig composiet aanrechtblad. Diverse inbouwapparatuur t.w.: de combi stoomoven en combi hete lucht oven op werkhoogte, ingebouwd een vaatwasser, quooker, koelkast, 3-laden vriezer, 5-pits kookplaat waarboven de afzuigkap. Aan de voorzijde van de keuken in de erker is een SFEERVOLLE extra ruimte voor het ontbijt- of ’s-Avonds een glas wijn te nuttigen.

1E VERDIEPING:Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. SLAAPKAMER 1 Hoofdslaapkamer met inloop garderobekast en toegang tot het zonnige terras op het zuidwesten gelegen aan de zij- en achterzijde van de woning. SLAAPKAMER 2 gelegen aan de voorzijde van de woning. SLAAPKAMER 3 gelegen aan de achterzijde van de woning, tevens met toegang tot het terras De slaapkamers op deze verdieping zijn afgewerkt met laminaat. De luxe badkamer is uitgerust met een glazen inloopdouche en een breed wastafelmeubel met twee kranen, spiegel en verlichting

2E VERDIEPING: Overloop, met opstelplaats van de wasmachine en droger, unit mechanische ventilatie en de c.v. combiketel (Vaillant 2011). SLAAPKAMER 4 met dakkapel en SLAAPKAMER 5 met Velux dakraam. De 2e verdieping heeft veel opbergruimte achter de aanwezige knieschotten.

BUITEN: Besloten en zonnige achtertuin op het zuidwesten. De tuin is fraai aangelegd waarbij gebruik gemaakt is van zonneterrassen omgeven door paden en bloemborders. Achterin de tuin bevindt zich de ruime berging voorzien van elektra.

KENMERKEN:

- Hoekwoning met 5 slaapkamers;

- Uitgebouwde woonkamer aan achter- en zijkant;

- Woonkamer voorzien van natuurstenen vensterbanken en metalen radiatorbekleding;

- Volledig geïsoleerd;

- Hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Ruim dakterras 1e verdieping met fraai uitzicht

- OPLEVERING In overleg, indicatie april 2022.

- Vaillant CV-combiketel uit 2011;

- Perceel:215 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: Circa 141 m2;

- Inhoud: circa 476 m3;

- Bouwjaar: circa 2000.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy