Maaskade 150B

te Rotterdam

€ 392.500,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

HET MOOISTE PLEKJE VAN ROTTERDAM! Dit toffe appartement op het geliefde ‘Noordereiland’ kan jouw nieuwe thuis worden. In 2017 VAN TOP TOT TEEN VERNIEUWD met o.a. een luxe keuken en badkamer, vloerverwarming en zelfs de optie voor een groot dakterras! Dé blikvanger is absoluut de woonkamer met WAANZINNIG UITZICHT over de Maas en de skyline van Rotterdam. Er zijn verder 2 slaapkamers, een handige wasruimte en 2 externe bergingen aanwezig. Op het BALKON OP HET ZUIDOOSTEN zit je de gehele dag in het zonnetje. Hier woon je écht op een rustige plek met de bruisende stad aan je voeten. Het voelt aan als een dorp midden in een wereldstad. Op het eiland vind je o.a. de buurtsupermarkt, pizza’s bij ‘La Gaetano’, koffie of ontbijt bij ‘Koozie’ en Turkse lunch bij ‘Fadis’. Super gezellig! Of hoe klinkt een zomerse barbecue op de kade met de ondergaande zon? Oudjaarsavond met zicht op de vuurwerkshow? Thuiswerken met uitzicht over de rivier? Kom zelf ervaren hoe heerlijk je hier kunt wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree met video-intercom, hal met brievenbussen, trap naar de kelderbergingen en naar de 1e verdieping.

1E VERDIEPING: Entree, hal met vernieuwde meterkast (8 groepen) en luxe toilet met gietvloer, fonteintje en inbouwkast.

Bij binnenkomst in de royale en lichte woonkamer trekt door de grote ramen één ding direct de aandacht: het spectaculaire uitzicht over de rivier de Maas en wereldstad Rotterdam. Elke dag genieten van een levend schilderij met de mooiste zonsondergangen, afmerende binnenvaartschepen, langsrazende watertaxi’s en toffe nieuwe gebouwen die aan de skyline verschijnen. In de woonkamer is onder het raam een inbouwkast gemaakt met veel opbergruimte en een zitplekje om een boek te lezen of heerlijk naar de buiten te kijken! De televisie kun je fraai ophangen in de aanwezige wanduitsparingen. In het midden van het huis is plaats voor een grote eettafel om gezellige etentjes met vrienden of familie te beleven.

De luxe keuken met wandopstelling en eiland is achter in het woongedeelte gerealiseerd. Hierdoor kijk je van hieruit eveneens uit over Rotterdam en bereik je direct het balkon. Bij de afwerking van de keuken is gekozen voor zwarte kasten en een composiet werkblad in marmerlook. In de wandopstelling vind je een 5-pits gas-op-glas kookplaat, afgewerkte afzuigkap, heteluchtoven, combimagnetron en koel-vriescombinatie. Het eiland heeft een grote gootsteen, vaatwasser en een bar om aan te ontbijten of borrelen.

Aan de rustige achterkant van het huis ligt de grote slaapkamer. Hier is ruimte voor een groot bed en meerdere kasten en er is ook een deur naar het balkon. De handige wasruimte grenst aan de slaapkamer met daarin de Remeha CV-combiketel (2017) en praktische opbergruimte voor huishoudelijke artikelen. De 2e slaapkamer aan de voorzijde van het huis is in gebruik als kantoor. Ook hier weer fenomenaal uitzicht over de rivier en stad. Er is een grote inbouwkast aanwezig van waaruit o.a. de televisie-aansluitingen bereikbaar zijn. Heel handig!

De badkamer in het midden van de woning is stijlvol uitgevoerd met een gietvloer, donkergrijs Hexagon tegelwerk en inbouwkranen. Er is een royale inloopdouche met regendouchekop en inbouwnissen en een stoer wastafelmeubel met grote waskom en spiegel met verlichting en verwarming. Ook hier heerlijke vloerverwarming!

Het gehele appartement is voorzien van een schitterende PVC-vloer in Hongaarse punt met overal vloerverwarming. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt. De keuken en grote slaapkamer zijn volledig af te sluiten met elektrische rolluiken.

BUITEN: De fantastische locatie van deze woning op het Noordereiland is een perfecte combinatie van rust en leven! Een dorps eiland met genoeg voorzieningen, uitzicht over de rivier en skyline en aan de overkant de bruisende stad. Er zijn tal van manieren om gemakkelijk de overkant te bereiken: wandelend in 15 minuten via de Willemsbrug, over de rivier met de watertaxi, in 10 minuten met de bus of binnen enkele minuten met de auto.

Het appartement heeft een balkon op het zuidoosten waar de gehele dag de zon op schijnt. Het is zelfs mogelijk om een dakterras aan te leggen direct achter de woning van circa 40 m2 (toestemmingen zijn aanwezig). Er zijn impressiefoto’s van een dakterras toegevoegd. Vanaf het dakterras kun je dan de iconische Erasmusbrug boven de woningen uit zien steken!

Bovendien kun je de vernieuwde kade of ‘Ons Park’ aan de voet van de Willemsbrug tot jouw achtertuin rekenen! Door de eilandbewoners wordt regelmatig van een zomerse barbecue op de kade of een heerlijke picknick in het park genoten.

KENMERKEN:

- Ruim appartement met 2 slaapkamers;

- Geweldige locatie op het gezellige Noordereiland;

- Panoramisch uitzicht over de skyline van Rotterdam;

- In 2017 volledig gerenoveerd (incl. leidingen en elektra);

- Veel comfort: vloerverwarming, rolluiken, kunststof kozijnen;

- Luxe keuken met eiland en moderne badkamer;

- Schitterende PVC-vloer gelegd in Hongaarse punt;

- Balkon op het zuidoosten met gehele dag zon;

- Toestemming voor dakterras van circa 40 m2 (zie impressies);

- 2 grote privé bergingen van ieder circa 7 m2 (kelder en zolder);

- Kunststof kozijnen met grotendeels driedubbel glas;

- Plafond en vloer zijn geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2017;

- VVE actief: bijdrage circa € 84,- p/m;

- Woonoppervlak circa 76 m2;

- Inhoud circa 238 m3;

- Bouwjaar circa 1952.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy