Onze diensten
Aankoopmakelaar

Zeker als u voor het eerst een eigen huis gaat kopen, kan dat soms spannend zijn. Natuurlijk is een huis kopen leuk, maar door die roze bril kun je zomaar iets over het hoofd zien. Dan is het fijn als u een eigen makelaar heeft, die u alle zorgen uit handen neemt. Zodat u zeker weet dat u de juiste keuzes maakt. De kosten die u hiervoor kwijt bent, verdienen wij zeker voor u terug! Door het vinden van precies hét huis dat u als gegoten past, goede onderhandelingen en het voorkomen van problemen achteraf.

De Zoektocht

Al bij de zoektocht naar uw droomhuis is het vaak belangrijk de hulp van een aankoopmakelaar te hebben. Door uw zoekopdracht uit te zetten bij collega’s, kunnen wij zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van nieuw aanbod. Daarnaast geven wij u tips om de markt zo goed mogelijk te volgen. Zo is de kans groot dat het samen lukt uw droomhuis op tijd te vinden!

De woning van uw dromen 

U heeft de woning van uw dromen gezien en bent voor een bezichtiging met de verkopend makelaar geweest. Bij de eerste bezichtiging kijkt u vooral naar de ruimte en sfeer van de woning. Andere zaken komen vaak niet direct aan de orde. Bij de tweede bezichtiging gaan wij graag met u mee, zodat er ook goed naar de functionele kant en de staat van het pand wordt gekeken. Ook de verdere gegevens die de verkopend makelaar u verstrekt, kunnen wij voor u analyseren. Daarnaast weten wij u ook te vertellen over de kadastrale gegevens en de bestemmingsplannen, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Onderhandelingen 

Als u na deze bezichtiging en ons advies nog steeds interesse heeft in de woning, kunnen wij de onderhandelingen voor u starten. Uiteraard bespreken wij eerst met u wat uw financiële uitgangspunt is en overleggen wij over iedere stap die wordt genomen. Wij weten u te vertellen hoeveel een woning daadwerkelijk waard is, een vraagprijs is hierin niet altijd leidend. Zo betaalt u niet zomaar teveel voor een woning of doet u een bod dat te laag blijkt te zijn. Zeker niet onbelangrijk bij een onderhandeling is goed te kijken naar de voorwaarden welke nodig zijn. Wij weten u precies te vertellen hoe te handelen in iedere situatie. Zo wordt u beschermd tegen onzekerheden achteraf.

Afhandeling van het dossier

Als er overeenstemming is bereikt met de wederpartij, maakt de verkopend makelaar de koopovereenkomst op. Wij controleren deze voor u en leggen u onduidelijkheden uit. Nadat de koopovereenkomst ondertekend is, bent u aan zet om de hypotheek te regelen. Desgewenst kunnen wij u doorsturen naar een financieel adviseur. Ook op de dag dat u voor de woning zult tekenen bij de notaris, staan wij u bij. Samen met u verzorgen wij de eindinspectie in de woning, zodat u met een gerust hart de leveringsakte kunt ondertekenen. Tot slot kunnen wij u dan feliciteren, het is gelukt!

Stel uw vraag
Heeft u een vraag over onze diensten?

Stuur een e-mail