Onze diensten
Verkoopmakelaar

Bij de verkoop van uw woning komt veel kijken, wij doen dit graag sámen met u als eigenaar. Greveling Makelaardij & Taxaties combineert haar kwaliteit en kennis met een persoonlijke werkwijze. Wij luisteren goed naar uw wensen, maar geven u wel realistisch advies.

Persoonlijk gesprek

Aan de hand van een persoonlijk gesprek en een kijkje bij u thuis, adviseren wij u geheel vrijblijvend over de vraagprijs en verwachte opbrengst van de woning. Nadat u onze uitgebreide offerte heeft bestudeerd en wij eventuele vragen voor u hebben beantwoord, spreken wij af van welke diensten u gebruik wilt maken. Samen met u kiezen wij de meest effectieve marketingstrategie.

De juiste exposure. 

Vervolgens gaan wij snel en accuraat voor u aan de slag. Mede dankzij onze aansluiting bij de NVM kunt u van ons altijd een professionele werkwijze verwachten en krijgt u woning de beste exposure op Funda. Door actief gebruik van onze Facebook pagina, hebben wij binnen onze regio een groot bereik, al voordat uw woning op Funda verschijnt! Daarnaast zorgt de verlichte woningpresentatie in onze etalage en het magazine dat wij huis-aan-huis verspreiden in de Albrandswaard en Barendrecht voor extra aandacht voor uw woning.

Onze zoekers, uw kopers.

Om te zorgen dat uw woning bij de juiste doelgroep wordt aangeprezen, hanteren wij ook een zoekersbestand. Hierin nemen wij kijkers op die op zoek zijn naar een bepaald type woning. Dit komt steeds meer voor nu de woningmarkt verbetering laat zien. Zodra wij uw woning in de verkoop krijgen, kunnen wij in dit dossier vinden of er al een potentiële kijker op uw woning wacht! Ook kijkers bij een andere woning die niet geheel bij hen blijkt te passen, prijzen wij uw woning als alternatief aan.

Bezichtigingen 

Zodra wij een kandidaat voor de woning hebben, plannen wij met hen een bezichtiging in. Indien voor de kijker gewenst, kan dit in overleg ook op zaterdag plaatsvinden. De bezichtigingen worden uiteraard altijd in goed overleg met u gepland, zodat u van tevoren weet wanneer wij voor een bezichtiging komen. Door de uitgebreide digitale verkoopbrochure en aanvullende informatie die wij met zorg samenstellen kunnen kijkers op hun gemak thuis reflecteren en een beslissing nemen.
Onderhandelingen en afhandeling.

Indien er een kandidaat is die tot aankoop van uw woning wil overgaan, verzorgen wij uiteraard voor u de onderhandelingen over de verkoopprijs en oplevertermijn. Verder regelen wij alle juridische zaken, zoals het opstellen van de koopovereenkomst. Wij behartigen uw belangen tot aan de overdracht bij de notaris. Ook na de overdracht staan wij u uiteraard graag met raad en daad terzijde. In het hele traject van verkoop staan duidelijkheid en heldere communicatie voorop. Voor ons is het belangrijk dat u steeds goed op de hoogte bent en nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onderhandelingen en afhandeling

Indien er een kandidaat is die tot aankoop van uw woning wil overgaan, verzorgen wij uiteraard voor u de onderhandelingen over de verkoopprijs en oplevertermijn. Verder regelen wij alle juridische zaken, zoals het opstellen van de koopovereenkomst. Wij behartigen uw belangen tot aan de overdracht bij de notaris. In het hele traject van verkoop staan duidelijkheid en heldere communicatie voorop. Voor ons is het belangrijk dat u steeds goed op de hoogte bent en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Stel uw vraag
Heeft u een vraag over onze diensten?

Stuur een e-mail