Over ons
Het kantoor

Historie

‘Greveling’ is als makelaar al sinds de jaren zestig een naam in regio Albrandswaard. Lokale ervaring is in het makelaars vak van grote waarde. Ons makelaarskantoor zit geworteld in de gemeente Albrandswaard, het dorp Barendrecht en omstreken. Wij zijn thuis in onze regio en kennen het karakter van de verschillende dorpen en wijken.

Ons lokale netwerk is groot, klanten lopen regelmatig bij ons binnen om te vragen of er nog nieuwtjes zijn op de markt. Bij afspraken komen wij bekenden tegen, die ons kennen en vertrouwen. Dit betekent dat u als klant profiteert van de naamsbekendheid die in de loop der jaren is opgebouwd.

Sinds 2010 staan wij voor u klaar met een geheel nieuw team met een frisse blik op de toekomst. Onze naamsbekendheid is namelijk zeker niet ons enige sterke punt!

Onze kracht

Greveling vertegenwoordigd een perfecte balans tussen kennis en ervaring en een frisse blik op de markt. Wij geven nuchter en realistisch advies, zijn duidelijk in onze afspraken en komen onze beloftes na.

Passie voor ons vak en een persoonlijke benadering zijn dé ingrediënten die wij nodig vinden om u succesvol van dienst te zijn. Bij het aan- of verkopen van een woning staan grote belangen op het spel. Emotionele belangen maar ook – en vooral – financiële belangen. Dat vraagt om een makelaar met begrip voor de klant. Een makelaar die u kunt vertrouwen en zich optimaal inzet bij het vinden van oplossingen.
 

Stel uw vraag
Heeft u een vraag over onze diensten?

Stuur een e-mail