Achterdijk 17

te Rhoon

€ 895.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze VERRASSENDE EN RUIME VRIJSTAANDE WONING met losstaande dubbele garage ligt op een ROYAAL PERCEEL VAN 1.320 m2 eigen grond aan de rand van het dorp Rhoon. De villa bevindt zich op een RUSTIGE LOCATIE met een speelse tuin rondom. De locatie biedt op loopafstand een prettige combinatie van comfort (winkels, scholen, metrostation) en ontspanning (natuurgebied, restaurants, jachthaven en golfbaan). De bijzondere 7-kamer woning beschikt over een lichte woonkamer, volledige keuken annex eetkamer en gelijkvloerse slaapkamer met GLOEDNIEUWE BADKAMER beneden alsmede 2 slaapkamers, een werkkamer en badkamer boven. In de tuin staat een dubbele garage op de OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN. De woning heeft een unieke bouwstijl met sfeervolle ramen, een prachtig marmeren trappenhuis en een bijzonder hoog plafond met open verbinding naar de bovenverdieping.

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime hal met meterkast, sfeervol marmeren trappenhuis, toilet en middels een glazen deur toegang tot de woonkamer, eetkamer en aansluitend de keuken.

De ruime en moderne woonkamer (circa 44 m2) is voorzien van een bijzonder hoog plafond die een open verbinding met de bovenverdieping creëert. De lichte woonkamer met parketvloer biedt een sfeervolle gas openhaard en middels openslaande deuren toegang tot de tuin.

Vanuit de woonkamer is de eetkamer (circa 4,00x3,88m) met parketvloer te bereiken met voldoende ruimte voor een eettafel en tevens een deur naar de tuin. De moderne halfopen keuken (circa 3,82x2,38m) met marmeren vloer is uitgevoerd met 4-pits keramische kookplaat met inbouw afzuigkap, Siemens combi-oven, vaatwasser en koelkast.

Vanuit de hal is de gelijkvloerse slaapkamer met eigen badkamer te bereiken. De slaapkamer (circa 3,90x3,46m) met airconditioning is voorzien van tapijt, veel opbergruimte en biedt toegang tot de tuin. De gloednieuwe badkamer (circa 2,94x2,16m) is voorzien van royale inloopdouche met regendouchekop, meubel met dubbele wastafel en 2e toilet.

1e verdieping: Open overloop met zicht op de woonkamer, open werkkamer, 2 slaapkamers, badkamer, separaat 3e toilet en berging. Vanaf de overloop toegang tot de open werkkamer (circa 4,06x3,88m) met uitzicht op de tuin, de slaapkamer aan de voorzijde (circa 2,90x2,58m), de slaapkamer aan de achterzijde (circa 3,90x3,46m) met inbouwkasten, de badkamer (circa 3,60x2,48m) met ligbad, douche en wastafelmeubel, het separaat 3e toilet en de berging (circa 3,62x1,66m) met wasmachine aansluiting en Nefit HR-combiketel (2016).

Kelder: Vanuit de hal biedt het trappenhuis toegang tot de kelder met veel opbergruimte in diverse kasten en een 2e koelkast met vriezer, ijsblokmachine en wijnklimaatkast.

Buiten: De royale tuin rondom de woning heeft een beschutte ligging, is omringd door water en biedt verschillende terrassen. Aan de voorzijde van de tuin bevindt zich de dubbele garage met op afstand bedienbare deuren en een opslagvliering. Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

KENMERKEN:

- Vrijstaande villa met unieke bouwstijl;

- Royale tuin rondom omringd door water;

- Dubbele garage op afstand bedienbaar;

- Parkeergelegenheid op eigen erf;

- Hoog plafond met open verbinding bovenverdieping;

- Luxe marmeren trappenhuis;

- Speelse bouw met veel ramen voor lichtinval;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Vernieuwde Nefit HR-combiketel uit 2016;

- Perceel 1.320 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 172 m2;

- Inhoud circa 750 m3;

- Bouwjaar circa 1988.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy