Dorsvlegel 6

te Poortugaal

€ 575.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een unieke en royale vrijstaande woning met inpandige garage en een verrassend grote tuin op een perceel van maar liefst 592 m2 eigen grond. Het woonhuis treft u in een rustige doodlopende straat in de wijk “Plan Landweg” in het gezellige dorp Poortugaal. Deze woning beschikt over een speelse woonkamer met grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin, ruime woonkeuken, 3 grote slaapkamers, 2 badkamers en een ruime zolder (mogelijk 4e slaapkamer). Het huis heeft een zeer prettige ligging in een fijne en kindvriendelijke buurt, waar u rust en privacy ervaart. De locatie in het dorp Poortugaal biedt een ideale woonomgeving met op loop- en fietsafstand het winkelhart van Poortugaal en Rhoon, verschillende basisscholen, het metrostation en wandelgelegenheid in de mooie polders en natuur. De verbindingen met de gehele randstad zijn uitstekend door de nabijheid van o.a. rijkswegen A4, A15 en A29.

Indeling

Begane grond: Entree, tochthal met meterkast (8 groepen) en vaste kast met schuifdeuren en toegang tot de inpandige garage. De garage is voorzien van de wasmachineopstelling en Vaillant CV-combiketel (2007). Verder is hier een grote vliering voor extra opbergruimte en deur naar de tuin. Via de tochthal loopt u door naar de centrale hal met garderobekast/berging en volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Vanuit deze hal zijn zowel naar de woonkamer als keuken openslaande deuren.

De speelse woonkamer beschikt over een ronde erker met grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin. Hierdoor is de woonkamer ruim en zeer licht. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een riante zithoek en een gezellig zitje bij de openhaard.

De woonkeuken aan de voorzijde van het huis bestaat uit een open keuken met eetkamer. De speelse erker in de keuken geeft deze ruimte een leuke sfeer. Er is vanuit de eetkamer een deur naar de voortuin. De keuken in hoekopstelling heeft een stenen aanrechtblad. Er is een koel-/vries combinatie, 4-pits kookplaat (2 elektrisch en 2 gas), combi-magnetron, vaatwasser, dubbele wasbak.

De volledige begane grond is voorzien van een lichtkleurige tegelvloer met vloerverwarming.

Buitenruimte: De ligging in een fijne woonwijk aan een rustige doodlopende straat is ideaal voor gezinnen of een ieder die op een locatie met veel privacy wil wonen. Bij aankomst betreedt u de privé oprit met parkeerruimte voor één voertuig. De riante rondom gelegen tuin zorgt voor veel privacy in de woning. De achtertuin beschikt over een ruim terras en is voorzien van veel groen. Door de ruimte van de tuin is er voldoende ruimte om verschillende terrassen te creëren zodat u de keuze heeft tussen zowel een plekje in de zon als in de schaduw.

1e verdieping: Ruime overloop, 3 slaapkamers, 2 badkamers en separaat toilet. De masterbedroom aan de achterzijde heeft via de schuifpui toegang tot het balkon en is voorzien van een schuifkastenwand. De badkamer en suite beschikt over een ruim hoekbad en meubel met dubbele wastafel. Aan de voorzijde bevinden zich de ruime 2e en 3e slaapkamer. Vanaf de overloop bereikt u de 2e badkamer met douche, meubel met dubbele wastafel en handdoekradiator. Er is verder een apart toilet met hangcloset en fonteintje.

De 1e verdieping is voorzien van tapijt.

2e verdieping: De zolder is bereikbaar door middel van een vaste trap. De open ruimte beschikt over veel ramen waardoor er veel lichtinval is. Hier kan eventueel een 4e slaapkamer worden gerealiseerd. Verder beschikt de ruimte over extra opbergruimte achter knieschotten.

De 2e verdieping beschikt over een tapijt vloer.

Kenmerken:

- Rustige ligging aan doodlopende straat;

- Ideale woning voor gezinnen met 2 badkamers;

- Speelse woonkamer met zicht op de tuin;

- Gezellige woonkeuken met ruimte voor royale tafel;

- Eigen oprit en inpandige garage (circa 23 m2);

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2007;

- Alarminstallatie aanwezig;

- Perceel 592 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 197 m2;

- Inhoud circa 595 m3;

- Bouwjaar circa 1992.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy