Dorpsdijk 42a

te Rhoon

€ 839.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Geheel vrijstaand wonen, omgeven door natuur, en toch vlak bij de stad.

Op deze unieke locatie, midden in het historisch dorpscentrum van Rhoon, kan dat. Op slechts 2 minuten loopafstand van het metrostation bent u daarna in 15 min in het centrum van Rotterdam, en in 19 minuten op Rotterdam centraal station. De woning is door de huidige eigenaar in de afgelopen 4 jaar volledig gemoderniseerd, en is voorzien van een ruime woonkamer, luxe leefkeuken, riante speelkamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers en open zolderruimte op de 2e verdieping. De rondom gelegen tuin is sfeervol aangelegd en voorzien van een ruime veranda met luxe buitenkeuken, meerdere terrassen, grasveld, een heerlijk terras aan het water en een eigen mini-eiland. Op de oprit aan de voorzijde is parkeerruimte voor 3 auto’s. De woning heeft een bijzondere ligging aan de historische noordkant van Rhoon met uitzicht op de toren van het kasteel van Rhoon. In Rhoon vindt u op loop- en fietsafstand alle voorzieningen die u nodig heeft; diverse basisscholen, winkels in het gezellige dorpscentrum en diverse uitvalswegen. Aan de zuidkant van het dorp beschikt Rhoon over een eigen jachthaven en golfbaan.

Begane grond;

Entree, hal met meterkast (18 groepen, uit 2018), trapgang, toilet met urinoir en design fontein. Via de hal bereikt u de riante woonkamer (ca. 7,80x4,50m) met open leefkeuken (ca. 5,40x3,80m). De luxe keuken is uitgevoerd in U-opstelling met witte kasten en een antraciet keramieken werkblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gas op glas kookplaat, geïntegreerde afzuigkap, vaatwasmachine, (stoom)oven, (stoom) combimagnetron, twee geïntegreerde spoelbakken met spoelkraan en Quooker, ingebouwde wijnklimaatkast (2 zones), hoge koelkast en - vriezer. Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met wasmachine opstelling, spoelgelegenheid en dubbele geiser. De lichte zitkamer biedt voldoende ruimte aan een riante zit- en eethoek. Via de zitkamer heeft u toegang tot de serre. Hier kunt u zowel ’s ochtends als ’s avonds genieten van de zon en het prachtige uitzicht. Het dak van de serre is elektrisch te openen. Via de keuken bereikt u de voormalige garage (ca. 5,70x3,80m). Deze is omgebouwd tot (speel)kamer en is volledig voorzien van isolatie, gestuukte wanden, verwarming en een marmoleum vloer. Deze kamer zou tevens als kantoor aan huis kunnen dienen. De gehele begane grond is voorzien van een eikenhouten parketvloer met matte skylt lak en glad gestuukte wanden.

Eerste verdieping;

Overloop, 3 slaapkamers, 2 badkamers, kantoorruimte en dakterras. Over de gehele diepte aan de linkerzijde van de woning treft u de master bedroom (ca. 7,40x3,50m) met inloopkast, airconditioning, aparte kantoorruimte en toegang tot het riante dakterras op het zuiden (ca. 5,70x3,80m). Slaapkamer II (ca. 4,70x3,90m) en slaapkamer III (ca. 4,70x3,90m) bevinden zich aan de andere zijde van de overloop. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, een dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik, hor en plisse- verduisteringsgordijn. De eerste badkamer (ca. 3,40x2,70m) is in 2017 geheel vernieuwd en voorzien van een extra groot ligbad, inloopdouche, tweede toilet (hangcloset), dubbele Corian design wastafel van BDutch, inbouw spots en vloerverwarming. De badkamer heeft horizontale lamellen geïntegreerd in de buitenramen. De tweede badkamer (ca. 2,40x1,70m) is volledig betegeld en voorzien van een doucheruimte, wastafel en derde toilet (hangcloset). De gehele eerste verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

Tweede verdieping;

Logeerruimte en berging. De tweede verdieping is opgedeeld in twee delen; aan de ene zijde treft u de logeerruimte met dakraam. Aan de andere zijde bevindt zich een inbouwkast met schuifdeuren voor extra opbergruimte. De gehele tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Buiten;

In 2018 grotendeels aangelegd en onder architectuur ontworpen tuin, waar de hortensia Anabelles je bij de entree verwelkomen met hun frisse witte kleur. De tuin is opgedeeld in meerdere gedeeltes. Zo is de zijtuin ingericht voor de kinderen en voorzien van moestuinbakken, frambozenstruiken, bessenstruiken en een prachtige oude appelboom. Ook bevinden zich hier schommels, een klimtoestel en een grote trampoline. Aan de achterzijde van de woning treft u het grote terras op het zuiden waar u de gehele dag van de zon kunt genieten. Het terras is omringd door gras, diverse groenborders en volwassen bomen en is een paradijs voor vogels, die in grote verscheidenheid voorkomen in de tuin; roodborstjes, koolmeesjes, de gaai, boomklevers maar ook een specht en een uil. Verder beschikt de tuin over een luxe veranda met buitenkeuken waar u de dag heerlijk kunt beginnen in het ochtendzonnetje of tijdens hete zomerdagen juist de verkoeling op kunt zoeken in de schaduw. De buitenkeuken is gemaakt van duurzaam Cumaru hardhout en gepoedercoat aluminium frame en beschikt over een Boretti barbecue, inbouw koelkast en spoelbak. In de tuin zijn twee houten bergingen aanwezig voor extra opbergruimte. Bijzonder in deze tuin is de afgeschermde vlonder aan het water, en de houten brug die toegang geeft tot uw eigen mini-eiland.

Kenmerken

  • gelegen op 2170 m2 eigen grond (2 Kadastrale percelen);
  • gebruiksoppervlakte wonen ca. 230 m2 (conform NEN 2580);
  • gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte ca. 21,9 m2 (conform NEN 2580);
  • externe bergruimte ca. 19 m2 (conform NEN 2580);
  • In de afgelopen 4 jaar vrijwel geheel gemoderniseerd;
  • De woning is volledig geïsoleerd;
  • Centrale verwarming via hete lucht verwarming;
  • Alle slaapkamers op de eerste verdieping voorzien van airconditioning;
  • Nieuwe moderne keuken en eikenhouten parketvloer uit 2015;
  • Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
  • Onder architectuur aangelegde tuin met eigen mini eiland;
  • Veranda is in 2018 gerenoveerd en voorzien van luxe buitenkeuken;
  • Elektrische poort (2016) naar eigen oprit met parkeergelegenheid voor 3 auto’s;
  • Metrostation naar Rotterdam centrum op 2 min. loopafstand;
  • Oplevering in overleg.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy