Waalstraat 4e

te Poortugaal

€ 310.000,-- Kosten Koper

Verkocht

In 2017 GEHEEL VERNIEUWD 4-KAMERAPPARTEMENT verdeeld over 2 verdiepingen in het hart van het dorp Poortugaal. Met EIGEN PARKEERPLAATS en berging in de ondergelegen garage en een ZONNIG BALKON op het westen. De woning is GELIJKVLOERS TE BEWONEN: de grootste slaapkamer en GLOEDNIEUWE BADKAMER bevinden zich op de hoofdetage. Daarnaast 2 ruime slaapkamers op de bovenverdieping: voor (klein)kinderen, logees of hobby. Het huis heeft een royale woonkamer met GLOEDNIEUWE OPEN KEUKEN en openslaande deuren naar het balkon. Het huis heeft een vrije ligging zonder directe zij- en bovenburen. Het appartement ligt op de perfecte locatie voor alle doelgroepen, waaronder senioren met de SUPERMARKT DIRECT ONDERIN het complex en het metrostation op loop-/fietsafstand. De gemeente Albrandswaard is een FIJNE PLEK OM TE WONEN met voldoende voorzieningen, diverse horecagelegenheden en schitterende natuur in polders en aangelegd bos. Nodig uzelf gerust uit voor een bezichtiging!

INDELING:

Begane grond:

Afgesloten gezamenlijke entree met brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis. Toegang tot de berging en parkeerplaats in de garage. De parkeerplaats is genummerd en voorzien van parkeerbeugel. De grote berging meet 3,80x2,20m.

2e verdieping:

Entree, lichte hal met meterkast (8 groepen) en video-intercom, volledig modern betegeld toilet met hangcloset en fonteintje (2017), trapopgang naar 3e verdieping. Vanuit de hal is toegang tot alle ruimten: woonkamer, grote slaapkamer en badkamer.

De woonkamer heeft een prettige sfeer door de ramen aan verschillende zijden van de woning en de openslaande deuren naar het balkon. Er is ruimte voor een royale zithoek en een grote eettafel. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van het complex. De keukenopstelling (2017) is uitgevoerd in U-vorm met witte kasten en lichtkleurig composiet werkblad. Deze is voorzien van een royale verzonken gootsteen, vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, inbouwafzuigkap, heteluchtoven, koelkast en vriezer.

In de grote slaapkamers is eveneens veel sfeer door dakkapel. Er is voldoende ruimte voor een groot bed en een kastenwand. De volledig vernieuwde badkamer (2017) is geheel betegeld in schitterende beige en witte kleurstelling. Er zijn een ruime inloopdouche, meubel met dubbele wastafel, twee wandkasten en een 2e toilet (hangcloset) aanwezig. Het kunststof Velux dakraam biedt licht en mogelijkheid om te luchten.

In de hal is opbergruimte aanwezig in de berging met was-/droogaansluitingen, WTW-installatie, Intergas CV-combiketel (2004) en tevens in de ruime trapkast.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een luxe laminaatvloer (2017).

3e verdieping:

Overloop, 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn ruim en beschikken over een groot Velux dakraam. De grootste kamer heeft een inloopkast/berging.

De gehele 3e verdieping is voorzien van een luxe laminaatvloer (2017) en een open nok met balken in zicht.

Buiten: Het balkon dat aan de woonkamer grenst is voorzien van een metalen reling en houten terrastegels. De ligging is heerlijk: op het zonnige westen (middag en avondzon) met zicht op de gezellige binnentuin van het complex.

KENMERKEN:

- In 2017 geheel vernieuwd (o.a. badkamer en keuken);

- Gelegen over 2 verdiepingen met 3 slaapkamers;

- Gelijkvloers te bewonen door slaapkamer op hoofdetage;

- Zonnig balkon op het westen (middag- en avondzon);

- Eigen parkeerplaats en berging in ondergelegen garage;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel (2004);

- VvE actief: bijdrage €191,07 p/m;

- Woonoppervlak circa 119 m2;

- Inhoud circa 360 m3;

- Bouwjaar circa 2004.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy