Slotsedijk 159

te Rhoon

€ 360.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit SFEERVOLLE VRIJSTAANDE HUIS op een RUIM PERCEEL van 938 m2 is op zoek naar een HANDIGE KLUSSER! De woning is zowel intern als extern gedateerd, dit biedt u de mogelijkheid om het geheel tot uw eigen droomhuis te verbouwen. Gezien de grootte van het perceel biedt dit u ook de kans een volledig NIEUWE WONING TE BOUWEN. Het authentieke huis uit 1925 treft u op een idyllische locatie langs een rustige dijk aan de noordkant van het dorp Rhoon. Tal van originele details zijn nog aanwezig, zoals prachtige GLAS-IN-LOOD RAMEN. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, leefkeuken, eetkamer, bijkeuken, wasruimte, badkamer en 2 slaapkamers. De DIEPE ACHTERTUIN op het westen biedt de GEHELE DAG ZON. Achterin de tuin bevindt zich een carport met garage. De woning is gelegen op FIETSAFSTAND van o.a. winkels, scholen en het metrostation. Wordt u enthousiast van een AUTHENTIEK PARELTJE in gemeente Albrandswaard? Wij laten u graag het huis en tuin zien tijdens een bezichtiging!

INDELING:

Begane grond:

Entree, hoge lichte hal met trapopgang en toegang tot de kelder met groepenkast (2 groepen), volledig betegeld toilet met fonteintje. Vanuit de hal is toegang tot het woongedeelte en de bijkeuken.

In het originele gedeelte van het huis over de gehele diepte is de doorzon woonkamer gelegen. Er is veel licht door de ramen voor en achter. Van hieruit bereikt u het uitgebouwde gedeelte met leefkeuken en eetkamer. De keuken heeft een eenvoudige opstelling en biedt ruimte voor een eettafel. De eetkamer aan de voorzijde heeft veel sfeer door de erker en het gezellige zicht op de groene dijk. Tussen de leefkeuken en eetkamer is een kastenwand aanwezig. Door deze te verwijderen, kunt u een heerlijk grote woonkeuken realiseren. In zowel de woonkamer als leefkeuken is een moederhaard aanwezig en beide zijn voorzien van een laminaatvloer.

De bijkeuken biedt een eenvoudig keukenblok en is zeer geschikt als opbergruimte of te veranderen naar wasruimte. Door de achterdeur in de bijkeuken stapt u binnen in het halletje naar het washok en de badkamer. Deze zijn gerealiseerd in de voormalig stenen berging. De badkamer heeft een ligbad, douche en wastafel.

1e verdieping:

Overloop, 2 slaapkamers. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers. De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning met zicht op de uitgestrekte tuin. Hier zijn 4 vaste kasten met veel opbergruimte aanwezig. De 2e slaapkamer aan de voorzijde heeft een klein zijkamertje en beschikt over 2 vaste kasten. Ook hier ziet u de authentieke details terug in glas-in-lood bovenramen. De verdieping is voorzien van een verlaagd plafond. Door deze te verwijderen, kunt u een schitterende open nok met balken in zicht realiseren.

De volledige 1e verdieping is voorzien van tapijt.

Buiten:

De woning is gelegen aan de rustige dijk in een natuurlijke omgeving. De buurweg richting het huis geeft toegang tot meerdere woningen. Een idyllische omgeving. Aan het einde van dit weggetje achterin de tuin treft u de carport en garage met parkeermogelijkheden. Het perceel grond grenst aan de achterzijde aan een weide waar de schapen grazen. De rondom gelegen tuin met veel groen is voorzien van een aangebouwde houten schuur, vijver en een glazen kas. Verder beschikt de tuin over meerdere prachtige (grote) bomen en groenborders. De achtertuin is meer dan 600 m2 groot en biedt dus voldoende ruimte voor meerdere terrassen, eventuele speelruimte voor kinderen en veel buiten plezier!

KENMERKEN:

- Kluswoning met originele details;

- Vrijstaande jaren ’20 woning aan rustige dijk;

- Idyllische locatie met natuurlijke omgeving;

- Zeer groot perceel met diepe achtertuin;

- Vele mogelijkheden, w.o. slopen en nieuwbouwen;

- Geen werkende technische installaties (geiser, elektra, e.d.);

- Aanvullende clausules van toepassing;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy