Vrijenburglaan 7

te Barendrecht

€ 297.800,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE TUSSENWONING ligt in de fijne en kindvriendelijke woonwijk “ Vrijenburg” in Barendrecht. Het huis is gelegen aan het begin van de wijk met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De woning beschikt over een ruime woonkamer met UITBOUW en OPENSLAANDE DEUREN naar de tuin, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en VRIJ IN TE DELEN ZOLDERRUIMTE. De ruime achtertuin is gelegen op het ZONNIGE WESTEN. De tuin biedt een elektrisch zonnescherm, houten berging en achterom. U vindt de woning op LOOP- EN FIETSAFSTAND VAN DE WINKELS in Carnisse Veste, verschillende basis- en middelbare scholen, bus en tramhalte. Via de nabijgelegen uitvalswegen bereikt u in slechts 20 minuten hartje Rotterdam en heeft u een goede verbinding met de verdere Randstad.

?

INDELING:

Begane grond:

Entree, hal met meterkast (7 groepen), half betegeld toilet met fonteintje.

De ruime woonkamer met uitbouw ligt aan de achterzijde van het huis en heeft veel lichtinval door de openslaande deuren naar de tuin. De trapopgang bevindt zicht in de woonkamer en beschikt over een praktische trapkast.

De open keuken aan de voorzijde van het huis is uitgevoerd in L-opstelling en beschikt over een zwart kleurige stenen aanrechtblad met crème kleurige kasten. De opstelling is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koel-vriescombinatie en extra opbergruimte in de handige apothekerskast en draaicarrouselkast.

De gehele begane grond is voorzien van een houten vloer en spachtelputz wanden.

1e verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning. De 2e en 3e slaapkamer vindt u aan de achterzijde. De 2e slaapkamer is momenteel ingericht als kastenkamer en voorzien van een grote kast met schuifdeuren. De volledig betegelde badkamer is ruim en heeft een douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

De 1e verdieping is grotendeels voorzien van een houten vloer en behangen wanden, de masterbedroom is voorzien van een licht kleurige laminaat vloer en gestuukte wanden.

2e verdieping:

Op de 2e verdieping treft u de open zolderruimte, welke eventueel is in te delen met een 4e slaapkamer die vergroot kan worden door het plaatsen van een dakkapel of extra dakraam. De zolder beschikt over twee dakramen aan de achterzijde. Op de zolder bevindt zich ook de AWB CV-combiketel (2005) en de wasmachineopstelling.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een houten vloer.

Buiten:

De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige doorlopende weg met voldoende speelgelegenheid voor kinderen in de buurt. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig. De achtertuin is gelegen op het zonnige westen waar u vrijwel de gehele dag kunt genieten van de zon. De tuin is verzorgd aangelegd met licht kleurige bestrating en groenborders en beschikt over een elektrisch zonnescherm en houten berging.

KENMERKEN:

- Moderne tussenwoning met 3 slaapkamers 4 mogelijk;

- Vrij in te delen zolderruimte;

- Zonnige achtertuin op het westen;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- AWB CV-combiketel uit 2005;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy