Oostdorpseweg 18

te Poortugaal

€ 314.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze ruime tussenwoning met UITBOUW EN 2 DAKKAPELLEN treft u in de geliefde woonwijk “Valckensteyn” in Poortugaal. Het huis heeft aan de voorzijde schitterend UITZICHT OVER DE GROENE SINGEL en een ACHTERTUIN MET VEEL PRIVACY grenzend aan vrijstaande bebouwing. Op deze fijne locatie biedt het woonhuis een royale woonkamer, open keuken, MAAR LIEFST 5 SLAAPKAMERS, badkamer en washok. In de ruime achtertuin op het zuidoosten met stenen berging en achterom heeft u DE GEHELE DAG ZON. De wijk biedt een HEERLIJKE WOONOMGEVING voor stellen en (jonge) gezinnen met aan het einde van de straat het metrostation en een basisschool, de winkels in het hart van Poortugaal op fietsafstand en goede snelweg verbindingen met de Randstad.

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime en lichte hal met meterkast (6 groepen) en trapopgang, half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje. De hal is voorzien van een grijskleurige tegelvloer.

De uitgebouwde woonkamer heeft meer dan voldoende ruimte voor een riante zithoek en eettafel. De woonkamer biedt extra opbergruimte in de handige trapkast en heeft veel licht inval door de openslaande deuren naar de tuin. De open keuken aan de voorzijde van de woning is uitgevoerd in L-opstelling. Deze is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en Amerikaanse koelkast. Vanuit de keuken heeft u uitzicht over de mooie groene singel.

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie houten vloer en glad gestuukte wanden.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De ruime masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning. De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de resp. voor- en achterzijde. De ramen van de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een hor. De badkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een ligbad onder het raam, douchecabine, wastafel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2e verdieping: Voorzolder, 2 slaapkamers, washok. De ruime zolder heeft aan zowel de voor- als achterzijde een grote dakkapel. Hierdoor zijn op deze verdieping 2 royale slaapkamers gerealiseerd. In de wasruimte met Intergas CV-combiketel (2014) is ruimte voor de was-/droogopstelling. De zolder heeft rondom opbergruimte achter knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

Buiten: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige straat met vrij uitzicht over de singel. De ruime achtertuin biedt door de ligging grenzend aan vrijstaande bebouwing veel privacy. In de tuin op het zuidoosten heeft u de gehele dag zon. De tuin is aangelegd met bestrating en groenborders. Er zijn een handmatig zonnescherm, stenen berging en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met uitbouw én 2 dakkapellen;

- In totaal beschikking over maar liefst 5 slaapkamers;

- Ligging in geliefde en kindvriendelijke woonwijk “Valckesteyn”;

- Royale achtertuin op het zuidoosten (gehele dag zon);

- Vernieuwde Intergas CV-combiketel (2014);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel 137 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 125 m2;

- Inhoud circa 395 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy