Werkersdijk 18A

te Rhoon

€ 518.800,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in het hart van Rhoon in een UNIEK HUIS MET VEEL LICHT EN RUIMTE? Laat u verrassen door deze bijzondere half vrijstaande woning gebouwd onder architectuur van Jan Hoogstad. Dit huis biedt de ideale woonomgeving voor uw gezin door de CREATIEVE INDELING met splitlevels. Dit zorgt voor veel lichtinval en altijd contact tussen de verschillende ruimten. Op verschillende niveaus treft u de heerlijk lichte woonkamer met aangrenzend balkon, LUXE WOONKEUKEN (2013), 3 slaapkamers, een badkamer (2010), mastersuite met eigen badkamer en veel opbergruimte. Buiten geniet u rondom het huis van de GROTE VERZORGD AANGELEGDE TUIN met diverse terrassen en moderne toegangspoort. De tuin is gericht op het zuidwesten, dus zon heeft u hier altijd! Parkeren is geen probleem: er kunnen meerdere auto’s op de oprit. U vindt de woning op een GELIEFDE LOCATIE aan de Werkersdijk. Een fantastische plek: doe lopend uw boodschappen, de kinderen lopen zelf de straat uit naar school en het metrostation om de hoek brengt u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam!

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met trappenhuis, meterkast (7 groepen), grote garderobekast en toegang tot de vertrekken op deze verdieping.

Dit creatief ingedeelde huis heeft op de begane grond 3 slaapkamers, een badkamer en meerdere opbergruimten. Aan de voorzijde van het huis bevinden zich twee heerlijk lichte kamers met grote raampartijen gericht op de groene tuin. In beide kamers zitten deuren naar buiten. De kamers zijn voor allerlei doeleinden geschikt: als slaapkamers, werkkamer, speelkamer of door de ligging beneden ook perfect als praktijkruimte. De 1e badkamer is in 2010 volledig vernieuwd met moderne betegeling en voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset). Naast de badkamer bevindt zich een ruime berging met was-/droogaansluitingen. De 3e slaapkamer bereikt u een half niveau lager aan de achterzijde. Deze grote kamer is voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren. Naast deze kamer is nog een handige opbergruimte aanwezig (1,20m hoog) met de Remeha CV-combiketel (2003).

De begane grond is afgewerkt met lichtkleurige laminaatvloeren en gestuukte wanden.

1e verdieping: Door vanuit de entreehal een halve verdieping omhoog te gaan, bereikt u de overloop met grote vaste kast en het volledig betegelde gastentoilet met hangcloset en fonteintje.

Vanaf hier is een directe doorgang naar de gezellige keuken. Door deze ruimte geheel open te maken is hier een schitterende lichte woonkeuken ontstaan. De keukenruimte is in 2013 voorzien van een strakke en moderne opstelling van het luxe merk SieMatic. De greep loze witte kasten en het witte composiet aanrechtblad geven de keuken een strakke en moderne uitstraling. In de kastenwand vindt u een koel/-vriescombinatie, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. De opstelling onder het raam is voorzien van een 5-pits gas-op-glas kookplaat, RVS-afzuigkap en gootsteen. In de brede laden heeft u alle opbergruimte die u zich kunt wensen.

Enkele treden omhoog naar het volgende splitlevel met doorkijkjes vanaf de keuken komt u in de woonkamer. Uniek door de grote raampartij en de imposante hoogte (3,30 meter!). In de woonkamer is ruimte voor een zithoek én een sfeervol zitje bij de moderne open haard. Er zijn openslaande deuren naar het aangrenzende balkon over de gehele breedte van het huis met mooi zicht op de tuin. Hier geniet u de gehele dag van zon en drinkt u ook ’s avonds nog gemakkelijk buiten van een wijntje!

De 1e verdieping is afgewerkt met een massief houten vloer en gestuukte wanden.

2e verdieping: Het laatste stukje naar boven brengt u op de hoogste verdieping. Deze ruimte is geheel ingericht als mastersuite. Een riante lichte slaapkamer met veel ramen en een open doorgang naar de kleedruimte en badkamer. In het inloopgedeelte zijn vaste kasten aanwezig met schuifdeuren. De badkamer is bijzonder vorm gegeven in verschillende delen met matglazen wanden en deuren. Zo is er een ruimte aanwezig met wastafelmeubel, een ruimte met ligbad en een ruimte met inloopdouche en hangend toilet. Alle badruimten zijn betegeld in grijze kleurstelling. In deze mastersuite geniet u van een plek helemaal voor uzelf!

De 2e verdieping is afgewerkt met een massief houten vloer en gestuukte wanden.

De overloop op de verschillende verdiepingen is voorzien van een grindvloer.

Buiten: De ligging van de woning is heerlijk midden in Rhoon. Zo vindt u op loopafstand de winkels in het hart van het dorp, het metrostation en verschillende basisscholen. Verderop in de straat is een groenstrook met speeltuin aanwezig. De tuin is rondom de woning gelegen en aan de straatzijde afgesloten met een moderne toegangspoort. De oprit achter de poort heeft ruimte voor meerdere auto’s. De verrassend grote tuin van de woning geeft een bijzondere sfeer aan het wooncomfort. Vanuit diverse ruimten van het huis kijkt u de tuin in en kunt u genieten van het groen. De tuin is aangelegd met bestrating, grind, gras en groenborders. Het grootste gedeelte van de tuin ligt aan de voorzijde op het zuidwesten, hier zit u de hele dag in de zon! De tuin aan de zijkant geeft toegang tot woning. In het achterste deel is een extra terras aanwezig met ochtendzon of juist verkoelende schaduw. Hier is ook houten berging aanwezig volledig uitgevoerd in architectuurstijl van de woning.

KENMERKEN:

- Half vrijstaande woning met splitlevel indeling;

- Onder architectuur van Jan Hoogstad gebouwd;

- Creatieve bouwstijl met veel ramen voor lichtinval;

- Groene tuin gelegen op het zonnige zuidwesten;

- Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op de oprit;

- Grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen;

- Bovenste verdieping voorzien van kunststof kozijnen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Remeha HR-combiketel uit 2003;

- Perceel 414 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 171 m2;

- Inhoud circa 545 m3;

- Bouwjaar circa 1963.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy