Tijsjesdijk 6

te Rhoon

€ 599.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze grote woonboerderij op een ROYAAL PERCEEL VAN 1.231 M2 GROND gelegen aan één van de bekende dijken van Rhoon biedt een variatie aan mogelijkheden. Renoveren tot een riant woonhuis met authentiek boerderij gevoel, het realiseren van een object voor WONEN EN WERKEN of zelfs HERONTWIKKELING van de locatie tot 3 vrijstaande woningen is mogelijk! In de huidige situatie biedt de woonboerderij een woonhuis met woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, washok, werkkamer en 4 slaapkamers. Daarnaast is in de boerderijschuur een overvloed aan opbergruimte te vinden. Op het terrein treft u verder o.a. 13 GARAGEBOXEN (deels verhuurd) en een ZONNIGE TUIN op het zuiden met zicht op een idyllisch stukje water en de dynamische woonwijk “Essendael”. De ligging is een combinatie van authenticiteit en praktisch wooncomfort: aan een dijk langs de rand van een jonge woonwijk met OP LOOPAFSTAND HET CENTRUM van Rhoon waar diverse winkels, basisscholen en het metrostation te vinden zijn.

INDELING:

Begane grond: Zijentree met trapopgang naar 1e verdieping, toegang tot de werkkamer en woonkamer. De werkkamer heeft uitzicht over de zijtuin en beschikt over een kastenwand met schuifdeuren en een wastafel.

De woonkamer aan de voorzijde heeft rondom ramen, de mogelijkheid tot het plaatsen van een openhaard en beschikt over een verdiepte trapkast. Via een halfopen verbinding bereikt u de eetkamer met aansluitend de keuken. Deze is voorzien van een eenvoudige opstelling.

Vanuit de keuken is toegang tot de bijkeuken met achterdeur en tevens een trapopgang naar de 1e verdieping. Hier is de meterkast (12 groepen) en het toilet met fonteintje aanwezig. Daarnaast treft u hier de badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel alsmede het washok met gootsteen en de Remeha CV-combiketel (2010?).

Via de bijkeuken is via de hal toegang tot de studio/slaapkamer op de begane grond. Dit is een ruime kamer met vaste kasten en deze is voorzien van een kitchenette. Deze tussenhal geeft ook toegang tot de boerderijschuur. Deze is verdeeld in diverse ruimten, met o.a. een achterdeur en grote schuifdeuren. Via interne trappen zijn meerdere verdiepingsvloeren te bereiken. Goed te gebruiken als werkplaats of bij de woning te betrekken als woonruimte met echt boerderij gevoel!

1e verdieping: Door gebruik van de trap in de entreehal van de woning beneden, komt u op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een toilet met fonteintje. Aan de zijkant met zicht op de tuin treft u de grootste slaapkamer met veel ramen en 2 dakkapellen. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Vanuit de 3e slaapkamer aan de achterzijde is toegang tot het grote balkon alsmede naar de 4e slaapkamer. Deze 4e slaapkamer is momenteel in gebruik als keukentje. Hier is een grote vaste kast met schuifdeuren aanwezig alsmede een trap naar de bijkeuken beneden.

Buiten: De woonboerderij ligt aan de voorzijde aan de dijk. De entree tot het woonhuis bevindt zich aan de zijkant vanuit de zijtuin. De boerderijschuur is toegankelijk via een voordeur en schuifdeuren aan de dijkzijde en een achterdeur aan de tuinzijde. De tuin van het woonhuis alsmede het grote balkon bevinden zich op het zonnige zuiden en hebben mooi uitzicht over water en de jonge nieuwbouwwijk “Essendael”. Er zijn op het terrein 13 garageboxen aanwezig (12 stuks verhuurd), waarvan 6 onderdijks en 7 bovendijks.

KENMERKEN:

- Grote woonboerderij op royaal perceel;

- Unieke ligging aan dijk en rand van nieuwbouwwijk;

- Zij- en achtertuin en balkon op het zonnige zuiden;

- Mogelijkheid tot renovatie naar groot woonhuis met boerderij gevoel;

- Mogelijkheid tot realisatie van ruim woon en werk object;

- Mogelijkheid tot herontwikkeling naar 3 vrijstaande woningen;

- Voorzien van houten kozijnen (in redelijke staat);

- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit circa 2010;

- Perceel 1.231 m2 grond (waarvan 198 m2 erfpachtgrond);

- Woonoppervlak circa 186 m2;

- Overige inpandige ruimte circa 293 m2;

- Inhoud circa 1.600 m3;

- Bouwjaar circa 1935.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2023 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy