Sweelincklaan 51

te Rhoon

€ 190.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit SUPER MODERNE 2-KAMERAPPARTEMENT met heerlijk eigen ZONNIG TUINTJE op het zuiden ligt vlak naast het centrum van Rhoon met winkels en het metrostation! Een perfect en betaalbaar huis voor starters of alleenstaanden. Klussen is niet nodig: het gehele appartement is in 2014 grondig verbouwd! Deze fijne woning heeft een ruime woonkamer met OPEN KEUKEN, slaapkamer en MODERNE BADKAMER. Een leuke extra is de diverse opbergruimte die in de woning is gerealiseerd en de extra VOLLEDIG GEÏSOLEERDE BERGING die tevens als hobbykamertje te gebruiken is. Het huis is compact en toch zeer comfortabel! Op het royale privé terras op het westen geniet u de gehele middag en avond van de zon. Zowel aan de voor- als achterzijde van het complex is parkeerruimte aanwezig. DE LOCATIE IS IDEAAL: doe lopend boodschappen of stap op de metro richting het centrum van Rotterdam (20 minuten).

INDELING:

Begane grond: De afgesloten entree is van beide zijden van het complex te betreden. Hier vindt u de intercom en brievenbussen. Het trappenhuis geeft toegang tot de appartementen en de bergingen in de onderbouw. Hier heeft u een ruime eigen berging.

1e verdieping: Vanaf de galerij betreedt u de hal van het appartement. De hal biedt ruimte aan de meterkast (6 groepen), kast met Vaillant CV-combiketel (2001), schuifdeurenkast met garderoberuimte en wasaansluitingen, modern betegeld toilet met hangcloset en fonteintje (2014).

Door de stoere en praktische schuifdeur stapt u binnen in de woonkamer met open keuken. Dit gedeelte bevindt zich aan de achterzijde van het appartement met zicht op het terras. De woonkamer is ruim genoeg voor een grote zithoek en een eettafel. De open keuken is in 2014 vernieuwd met een mooie U-opstelling v.v. houtlook kasten en zwart kunststof werkblad. In de keuken vindt u een 5-pits gaskookplaat, brede afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Aan de voorzijde van de woning is de slaapkamer aanwezig met een schuifdeur naar de badkamer en suite. Deze is in 2014 geheel vernieuwd en deels voorzien van grijze betegeling. Er is een riante inloopdouche, een wastafelmeubel met bijbehorende wandkast en een handdoekradiator aanwezig.

Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer en glad gestuukte wanden. Er zijn vernieuwde convector-radiatoren aanwezig.

KENMERKEN:

- Zeer centraal gelegen 2-kamer appartement;

- Extra volledig geïsoleerde berging/hobbykamer;

- Geheel grondig gerenoveerd in 2014;

- Voorzien van nieuwe leidingen en convectoren;

- Ruime privé berging in de onderbouw;

- Zonnig eigen terras op het westen;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel (2001);

- VVE actief: bijdrage €113.28,- p/m;

- Woonoppervlak circa 64 m2;

- Inhoud circa 195 m3;

- Bouwjaar circa 1978.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy